17.03.2019 | El sucre dels bunyols

Diumenge, 17 de Març de 2019

Com cada diumenges rebrem els nostres col·laboradors. El primer d'ells, Joaquim Calvo, doctor en Tecnologia dels Aliments, per a parlar sobre l'excés de sucre que poden contenir eixos dolços tan fallers que molts diumenges es posen al centre de la taula, els bunyols. I en segon terme, Joan Lloret, pediatre, que ens acompanyarà per a parlar de les necessitats reals d'acudir al metge de capçalera dels pares i les mares.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=FlZmVnaDE6H46jmUyEvF8LhJZ5SD4hz_&type=itunes&id=03d9ed55-9628-4847-b806-0a764c593421
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1554022996&streamID=378082459&signature=cYF0aLlSz8h4qB4b%2B2xnLM%2FxK3nX1rSK%2Bm8%2F6e3V3%2Fk&size=27953420&length=1615233