MeteoTaula-Albert Calls, periodista autor del llibre "Sa i català" - 23/10/14

Dijous, 23 d'Octubre de 2014

Hem tingut al programa l'Albert Calls, periodista que ha dedicat part de la seva carrera professional en el món de les editorials, llibreries i cultura en general. Al nostre MeteoTaula no podia faltar-hi un llibre com aquest; on podem conéixer els nostres productes autòctons més saludables. Secrets sobre el seu origen, l'hàbitat natural i racons inhòspits on es poden trobar; tot relacionat amb les propietats per la salut. Dos dels exemples de productes catalans que hi apareixen són la ceba de Figueres i l'alberginia bonica; passant per la poma de Lleida o l'avellana de Reus. Un repàs a la geografia catalana a través d'aquestes espècies ben nostres. No només hem parlat de primeres matèries, sinó també de gastronomia: quines receptes podem preparar per fer àpats suculents. Pregunta: Com se'n diu el llibre de l'Albert Calls? Premi: un exemplar del llibre "Sa i català" >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa MeteoMauri

http://www.catradio.cat/pcatradio/crItem.jsp?seccio=programa&idint=1474

RSS feed