MeteoTaula 147- Josep Sabrià, cuiner del restaurant Duc de l'Obac - 17/09/15
Dijous, 17 de Septembre de 2015
Avui us presentem aquest establiment, al municipi de Bonmatí, a la comarca de la Selva, al peu de les Guilleries. Un entorn excepcional i una cuina excel·lent i de primera qualitat. Josep Sabrià ens explica les característiques i els secrets d'aquesta cuina elaborada en una masia centenària restaurada. Una gastronomia dinàmica, marcada per la variació dels plats en funció de l'estació de l'any i pels gustos que ens ofereix i transmet la nostra terra. Pregunta: El menú del Duc de l'Obac als migdies ens costarà més o menys de 15 euros? Premi: LOT de MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, pel de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat
Veure més episodis del programa MeteoMauri