MeteoTaula 167- "Esmorzars de forquilla business": compartir coneixements per fer un món millor - 04/02/16

Dijous, 04 de Febrer de 2016

Des de la delegació de Catalunya Ràdio Tarragona ens acompanya la Marta Domènech, directora de l'Hotel-Hostal Sport, per explicar-nos aquesta nova manera d'entendre el primer àpat del dia. Es tracta d'esmorzars que van més enllà de la seva pròpia definició: pretenen ser espais de reflexió compartida entre empresaris i directius sobre el món de l'empresa per posar en valor les iniciatives territorials dins d'un context global i cada vegada més competitiu. El pròxim dijous 11 de febrer, hi haurà el ponent Antoni Abad, que és president de la patronal catalana Cecot, amb el paper i els reptes de la petita empresa catalana com a nucli central de la reflexió. Pregunta: Els esmorzars de forquilla se centren en entrevistes només al món empresarial? Premi: Lot Amb 5 pots de mel de 250 grams de farigola, crema d'avellana, pròpolis, nous i castanyer, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa MeteoMauri

http://www.ccma.cat/catradio/meteomauri/fitxa-programa/1474

RSS feed