MeteoTaula 187- Cerveseria "la Segarreta": cervesa rossa d'alta fermentació! - 23/06/16
Dijous, 23 de Juny de 2016
Fa unes setmanes vam parlar d'una cervesa feta amb l'aigua del Montseny i avui us parlem d'una altra varietat geogràfica: cervesa feta amb el blat de la Conca de Barberà! Ens acompanya en Sergi Torres, cerveser d'aquesta cooperativa . Ens explica que és una cervesa 100% artesanal, elaborada artesanalment amb malta de blat i ordi, llúpol, llevats i aigua del manantial de Boí-Taüll. Quines varietats produeixen i a quins establiments les distribueixen? Foto: Som Segarra. Pregunta: La Cervesa la Segarreta es produeix al Priorat o a la Conca de Barberà? Premi: LOT de primavera, amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat
Veure més episodis del programa MeteoMauri