La Sotana 170, amb Damià Abella

Dilluns, 27 de Gener de 2020

Una recepta força tradicional de la comarca de La Garrotxa i de la famosa cuina volcànica d'aquesta comarca catalana. En aquest cas la qualitat la patata és important. Bé, sempre ho és, però ara encara més. La patata d'Olot i de la Vall de Camprodón, les de la Vall d'en Bas així com la patata de Prades són ideals per elaborar aquesta recepta. No cal dir que és un plat contundent i no es pot abusar en quantitat, ja que atipa molt. El farciment es pot fer més o menys sòlid. Podeu optar per fer el farciment sense triturar, o com l'he fet jo, triturat, ja que m'ha semblat que li aportaria a aquestes patates un toc més fi al paladar. D'aquesta manera la pasta queda similar a la dels canelons. A pesar que pugueu intuir el sabor d'aquestes maneres, jo us recomano que les feu i les tasteu...perquè el gust us sorprendrà gratament.

https://www.ivoox.com/sotana-170-amb-damia-abella-audios-mp3_rf_47016732_1.html
https://www.ivoox.com/sotana-170-amb-damia-abella_mf_47016732_feed_1.mp3