Mossega la poma

Tecnologia

El veterà programa de ràdio sobre tecnologia i cultura digital dirigit per Tomàs Manzanares i Marc Alier.

http://mossegalapoma.cat/
Minuts Mosseguis 54 – L’Expanse Belter Mossega la poma

Minuts Mosseguis 54 – L’Expanse Belter

Amb en Guili, en Sinner i … “That Guy” parlem sobre ciència ficció Hard, the Expanse i moltes coses, en comptes de fer la vetlla de setmana santa. Es que no tenim vergonya!  

Catalan DAO  – Programa 503 Mossega la poma

Catalan DAO – Programa 503

Aquest passat desembre de 2021 s’ha presentat en societat la Catalan DAO (Una DAO és una “Descentralized Autonomous Organization) i avui ens acompanyen en l’Àlex i en Ferran, responsables de l’organització, per a comentar aquesta iniciativa.

Apple i el dret a reparar – Programa 499 Mossega la poma

Apple i el dret a reparar – Programa 499

A la primera part farem alguns aclariments sobre el programa de la setmana passada sobre “El patró bitcoin” per després comentar el dret a reparar a Apple i fora d’Apple, sense oblidar parlar d’una bretxa molt greu a un dels serveis més...

Metaquè? – Programa 496 Mossega la poma

Metaquè? – Programa 496

El canvi de nom de Facebook a “Meta”, com acrònim de “metavers”, ens permet estirar del fil i parlar de la crisi dels estats actuals.

iOS 15 ja és aquí – Programa 490 Mossega la poma

iOS 15 ja és aquí – Programa 490

Ja tenim aquí iOS 15. Amb certs canvis de funcionament que volem comentar. També continuarem parlant, de forma més pausada, de les novetats presentades a la darrera Keynote.

NFL en català – extra d’estiu – Programa 486 Mossega la poma

NFL en català – extra d’estiu – Programa 486

Programa especial d'estiu on entrevistem a l'amic i col·laborador Raül Arribas. El podcast "Tots al Bliz" el trobareu ara com "NFL en català" dins la graella de Twitch de Catalunya Ràdio.

Xip Apple Silicon M1 arreu – Programa 476 Mossega la poma

Xip Apple Silicon M1 arreu – Programa 476

Ahir Apple va fer la seva presentació de Primavera i va mostrar els nous iMacs i els nous iPad Pro, tots amb processador Apple Silicon M1. També va aprofitar per presentar una renovació de l’AppleTV, un nou iPhone 12 de color morat i les tan...

MacOS fa 20 anys i càmeres de vigilància – Programa 473 Mossega la poma

MacOS fa 20 anys i càmeres de vigilància – Programa 473

En companyia dels amics Miquel Làboria i en Raul Arribas parlem que el MacOS fa 20 anys i ho relacionem amb l'estat actual de la resta de Sistemes Operatius d'escriptori (Windows i Linux). A la segona part, domòtica amb càmeres de vigilància i...