Mossega la poma

Tecnologia

El veterà programa de ràdio sobre tecnologia i cultura digital dirigit per Tomàs Manzanares i Marc Alier.

http://mossegalapoma.cat/
iOS 15 ja és aquí – Programa 490 Mossega la poma

iOS 15 ja és aquí – Programa 490

Ja tenim aquí iOS 15. Amb certs canvis de funcionament que volem comentar. També continuarem parlant, de forma més pausada, de les novetats presentades a la darrera Keynote.

NFL en català – extra d’estiu – Programa 486 Mossega la poma

NFL en català – extra d’estiu – Programa 486

Programa especial d'estiu on entrevistem a l'amic i col·laborador Raül Arribas. El podcast "Tots al Bliz" el trobareu ara com "NFL en català" dins la graella de Twitch de Catalunya Ràdio.

Xip Apple Silicon M1 arreu – Programa 476 Mossega la poma

Xip Apple Silicon M1 arreu – Programa 476

Ahir Apple va fer la seva presentació de Primavera i va mostrar els nous iMacs i els nous iPad Pro, tots amb processador Apple Silicon M1. També va aprofitar per presentar una renovació de l’AppleTV, un nou iPhone 12 de color morat i les tan...

MacOS fa 20 anys i càmeres de vigilància – Programa 473 Mossega la poma

MacOS fa 20 anys i càmeres de vigilància – Programa 473

En companyia dels amics Miquel Làboria i en Raul Arribas parlem que el MacOS fa 20 anys i ho relacionem amb l'estat actual de la resta de Sistemes Operatius d'escriptori (Windows i Linux). A la segona part, domòtica amb càmeres de vigilància i...

Apple d’aquí a 10 anys – Programa 472 Mossega la poma

Apple d’aquí a 10 anys – Programa 472

Debat sobre la rellevància o no dels darrers productes d’Apple i com veiem la companyia en 10 anys. Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

Apocalipsi elèctrica – Programa 463 Mossega la poma

Apocalipsi elèctrica – Programa 463

Aquest passat 8 de gener, degut a uns desviaments de freqüència de mig hertz, la xarxa elèctrica europea va estar a punt de trencar-se, el que hagués provocat una apagada general continental.

Benchmarks dels M1 i Big Sur – Programa 456 Mossega la poma

Benchmarks dels M1 i Big Sur – Programa 456

Els nous Macs i el nou processador M1, així com la sortida de la versió final de Big Sur, han comportat ja l’aparició dels primers benchmarks d’usuaris, reflexions i crítiques. De tot plegat en parlarem amb l’amic i company Miquel Labòria.

Tik-Tok i la generació boomer – Programa 450 Mossega la poma

Tik-Tok i la generació boomer – Programa 450

En aquest episodi parlem de la generació Boomer y d'altres temes d'actualitat com el novè aniversari de la mort d'Steve Jobs, el successor d'en Tim Cook, Facebook i la integració dels seus serveis, Mozilla, la detenció del Sr.McAfee, spyware i molt...

Novetats d’iOS 14 – Minuts Mosseguis 051 Mossega la poma

Novetats d’iOS 14 – Minuts Mosseguis 051

Avui ens hem ajuntat en Tomàs i en macma per parlar sobre les novetats d'iOS 14, fent un repàs a les principals funcionalitats que s'han afegit al sistema operatiu de l'iPhone. També xerrarem una mica sobre altres temes relacionats amb...

La crisi de confiança – Programa 445 Mossega la poma

La crisi de confiança – Programa 445

Tanquem per vacances. I ho fem amb un convidat d’excepció: en Josep Ruano. Tindrem una mirada llarga sobre la tecnologia, la crisi del COVID i, el que és pitjor, una detectable crisi de confiança.