Valor afegit - Valor afegit - 01/10/2014
Dimarts, 30 de Septembre de 2014
Les aromes del menjar i el beure La potent indústria catalana de l'alimentació ha fet desenvolupar una potent indústria de les olors. Aquí hi ha autèntics especialistes en aconseguir aromes que, si no fossin químiques, ja no es podrien trobar a la naturalesa. Aromes que també permeten, per exemple, elaborar embotits amb greixos vegetals que poden arribar a nous consumidors. Antoni Castells, economista Parlarem de l'actualitat econòmica i política amb l'economista Antoni Castells. L'exconseller d'Economia participa també en el consell editorial d'una nova col·lecció sobre la matèria que s'acaba de presentar. Música en venda I descobrirem el vessant més econòmic del Mercat de Música Viva de Vic, on programadors i representants troben un espai per trobar-se i arribar a acords de contractació.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Valor Afegit