LLUÍS ESTRADA CANAL
PASTISSERIA CANAL
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h
Producte principal: farina/ous/nata
Temporada: estiu i tot l'any
Marta Cabot
Barcelona
empresària
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 50'
Producte principal: lluç
Temporada: lluç, tot l'any (el confitat de tomàquet, millor a l'estiu)
Quim Marquès
Restaurant Suquet de l'Almirall
Barcelona
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 50'
Producte principal: arròs
Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació)
Quim Marquès
Restaurant Suquet de l'Almirall
Barcelona
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40'
Producte principal: sardines/pebrot/albergínia
Temporada: estiu
Quim Marquès
Restaurant Suquet de l'Almirall
Barcelona
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h
Producte principal: macarrons/gambes/musclos/escopinyes
Temporada: estiu
Cuina de casa
Molins de Rei
Martina Ferrer
(Baix Llobregat)
Dietista i fisioterapeuta
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 30'
Producte principal: arròs integral
Temporada: tot l'any
TONI SIMOES
LA TAVERNA DEL CLÍNIC
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h
Producte principal: tripa de bacallà/cireres/botifarra negra
Temporada: primavera/estiu
Barcelona
La Taverna del Clínic
Toni Simoes
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 2 h (més 3 h per l'oli)
Producte principal: escamarlans/tomàquets
Temporada: estiu
Francesc Armengol
Ca n'Armengol
Santa Coloma de Gramenet
Dificultat: Baixa
Temps d'elaboració: 40 min
Producte principal: Filet de vedella
Temporada: Tot l'any
Francesc Armengol
Ca n'Armengol
Santa Coloma de Gramenet
Dificultat: Baixa
Temps d'elaboració: 30 min
Producte principal: Bonítol
Temporada: Primavera/ estiu
Xixo Castaño
MALENA
Gimenells - Lleida (Segrià)
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 1 h (més el temps de dessalar les arengades)
Producte principal: Arengades i peres
Temporada: Tot l'any
Xixo Castaño
MALENA
Gimenells - Lleida (Segrià)
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 40' (més el temps de nevera)
Producte principal: xocolata i roses
Temporada: tot l'any
Xixo Castaño
MALENA
Gimenells - Lleida (Segrià)
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 30' (i el temps de marinar el tomàquet)
Producte principal: sardines
Temporada: estiu
Doli Bertran
Relacions públiques
Canet de Mar (Maresme)
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 50 minuts
Producte principal: ous
Temporada: tot l'any (adaptat a l'estació)
Eduard Xatruch
Restaurant Compartir
Cadaqués (Alt Empordà)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 50'
Producte principal: musclos
Temporada: tot l'any (òptim, a la primavera i estiu)
Eduard Xatruch
Restaurant Compartir
Cadaqués (Alt Empordà)
Dificultat: alta
Temps d'elaboració: 30 minuts (a part temps nevera)
Producte principal: maduixes, parmesà i alfàbrega
Temporada: primavera/estiu
Rosa Maria Espinosa
dietista nutricionista
Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40'
Producte principal: arròs
Temporada: tot l'any (adaptant-hi les verdures a l'estació)
Bet Florensa
Estudiant d'arquitectura
Rubió (Anoia)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40'
Producte principal: arròs
Temporada: tot l'any (adaptant-hi les verdures a l'estació)
CUINA DE CASA
CARME DÍAZ
EMPRESÀRIA
El Far d'Empordà (Alt Empordà)
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 40 minuts
Producte principal: pasta de full/espinacs/espàrrecs
Temporada: primavera
M. Dolors Gallego
Marejol
Vilanova i la Geltrú
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 2 h 30' (més el temps de marinar el salmó)
Producte principal: salmó
Temporada: tot l'any
Imma Ibáñez
Mestressa de casa
Granollers
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 30 min
Producte principal: pasta/anxoves
Temporada: tot l'any (adaptant-hi les verdures de l'estació)
JERONI CASTELL
LES MOLES
Ulldecona (Montsià)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1h 30 min
Producte principal: popets
Temporada: final hivern/primavera.
JERONI CASTELL
LES MOLES
Ulldecona (Montsià)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1h 30 min
Producte principal: tonyina
Temporada: Depèn del tipus de tonyina
JERONI CASTELL
LES MOLES
Ulldecona (Montsià)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 50 minuts
Producte principal: calamar/coliflor/llobarro
Temporada: tot l'any
JERONI CASTELL
LES MOLES
Ulldecona (Montsià)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40 min (més el temps de la infusió)
Producte principal: marisc
Temporada: tot l'any (es pot adaptar a la temporada)
MARÇAL CURRIU
HOSTAL DE SANT MAURICI
La Quar (Berguedà)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1h30
Producte principal: ànec/naps negres
Temporada: hivern/principi primavera
MARÇAL CURRIU
HOSTAL SANT MAURICI
La Quar (Berguedà)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1h
Producte principal: arròs
Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació)
Mariona Quadrada
Professora de cuina
Reus
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració:
Producte principal: llom selecte de bacallà al punt de sal
Temporada: tot l'any