DJ180: Pandemic La Caída de Roma (2018) Matt Leacock + Paolo Mori

Diumenge, 13 de Gener de 2019

Comencem l'any 2019 de la millor manera que es pot fer: portant a la ràdio un dels nous jocs que més (si no és el que més) ens ha agradat de la fornada de jocs sortits durant la campanya de Nadal. Després de Pandemic Iberia creia impossible veure un Pandemic amb més sabor temàtic... sense haver valorat encara el Pandemic Rising Tide (joc ambientat en Holanda i la seva lluita guanyant terreny al mar), aquest Pandemic La Caída de Roma m'ha sorprès molt gratament.

Tal com expliquem a la secció, aquest spin-off del sistema Pandemic agradará moltíssim als aficionats als wargames, ja que és la versió que més trama historicobèl·lica conté. S'han substituït les epidèmies per invasions bàrbares a l'imperi romà. També s'inclou per primer cop en un Pandemic una versió oficial per jugar en solitari i batalles amb resolucions de tirades de daus (trets que també agrairan els jugadors més grognards).

Segons els editors, aquesta col·lecció d'spin-offs anomenada Colección Supervivencia està feta per tiratges molt limitats de jocs que, en teoria, no es reediten posteriorment. Per tant, i com que és un gran joc, us animem a aconseguir-ho ara que acaba de sortir abans que es descatalogui i s'inflin els preus al mercat de segona mà. Feliç 2019 a tots i totes!

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Reservoir jocs

https://reservoirjocs.cat/dj180/

RSS feed