RJ64: «Saber escribir reglas o el arte de pasar desapercibido» (Santa Clara BCS)

Dilluns, 27 de Novembre de 2017

Saber escribir reglas o el arte de pasar desapercibido

Una de les grans millores del festival Dau Barcelona d'enguany ha estat l'encert d'establir un espai de trobada interprofessional sota el nom de Dau PRO. Allà botiguers, distribuïdors, autors, editors, comercials, fabricants i periodistes especialitzats en el joc de taula ens hem pogut conèixer i reconèixer.

Un dels continguts pràctics i de servei que més expectatives ha generat és la xerrada tècnica sobre la redacció de reglaments de jocs de taula. Es va acabar fent en castellà per tal que des de l'associació LUDO se li pugui donar recorregut a aquest compendi de consells i exemples per millorar els reglaments dels jocs de taula del futur.

Tots coneixem la faceta d'autor de jocs del Toni Serradesanferm, i alguns que escolteu aquest podcast amb regularitat també sabeu que fa de consultor lúdic a Santa Clara BCS. La seva experiència com a autor i consultor és clau per aportar una mica més de llum a aquest procés de vegades tan feixuc pels autors de prototips però, a l'hora, tan determinant per poder fer autoexplicatius i molt més atractius els nostres dissenys.

L'èxit i la bona acollida d'aquest espai ens fa pensar que el Dau PRO ha vingut per quedar-s'hi.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Reservoir jocs

https://tracking.feedpress.it/link/3606/7545374

RSS feed