Collita pròpia
Diumenge, 03 d'Agost
Lídia Heredia i Francesc Mauri descobreixen el ressorgir dels formatges artesans. A la Fundació Alícia tastarem l'almadroc, una salsa de formatge del receptari medieval català i en Xuriguera i Faixedas aniran a Montserrat a comprar mató.
Collita pròpia
Dimarts, 15 de Juliol
Lídia Heredia fa un recorregut per gairebé tots els tipus de fruita que es produeixen a Catalunya, seguint el ritme del calendari. I Xuriguera i Faixedas viatjaran fins a Girona per tastar una cervesa artesana feta amb poma.
Collita pròpia
Dimarts, 08 de Juliol
Menystinguts durant molts anys com un "menjar de pobre", els llegums han recuperat terreny darrerament i són cada cop més presents en la nostra alimentació. A Catalunya se'n produeixen pocs, però de molta qualitat.
Francesc Mauri sembrarà pèsols...
Collita pròpia
Dimarts, 01 de Juliol
El pa d'avui ja no aguanta com el d'abans, però la moda dels forns de degustació i les mil i una varietats de pa confirmen que és important trobar-ne de ben bo.
Lídia Heredia aprendrà a fer pa amb Xavier Barriga, del forn de pa Turris, i tastarà...
Collita pròpia
Dimarts, 24 de Juny
Si hi ha un animal lligat a la tradició gastronòmica catalana és, sense cap dubte, el porc. Francesc Mauri comprovarà en aquest capítol de "Collita Pròpia" que la dita "Del porc tot s'aprofita" és una veritat com un temple.
Collita pròpia
Dimarts, 17 de Juny
La patata i el tomàquet van arribar d'Amèrica fa 500 anys i s'han convertit en dos ingredients bàsics de la nostra dieta. Amb la Lídia Heredia en descobrirem varietat autòctones mentre en Xuriguera i en Faixedas buscaran les millors patates braves.