Cuina d'aprop
Dilluns, 28 d'Octubre
“Batut detox” per Miriam Salinas
Ingredients:
Pomes
Api
Cogombre
“Batut energètic” per Miriam Salinas
Ingredients:
Cacao pur
Plàtans
Fruits secs
Cibada
Llet de cubada
Més informació a www.miriamsalinas.com
Cuina d'aprop
Dimecres, 23 d'Octubre
Albergínies farcides" a càrrec de Sarai de Font de Vida
Ingredients:
2 Albergínies mitjanes
Caldo vegetal
1 got i mig de Soja texturitzada
1 Ceba
2 dents d'all
1 bot de tomàquet fregit
Formatge vegà
Nata líquida vegetal
Julivert, pebre, oli i...
Cuina d'aprop
Dimecres, 25 de Setembre
Ingredients:
Xai o vedella
Carbassó
Pastanaga
Carbassa
Col
Patata
Pebrot vermell
Tomàquet
Ceba
Cibulet
Cigrons
Julivert
Espècies
Cuina d'aprop
Dilluns, 23 de Setembre
Ingredients:
Farina
Patates
Ceba
Pollastre
Ou
Sal
Sucre
“Ají en vaina”
Olives
Oregna
Comí
“Achiote”
Oli
Manteca
Saïm
Julivert
Cuina d'aprop
Dimecres, 31 de Juliol
“Pastís de tonyina” a càrrec de Maribel Caravantes de la revista Sant Cugat Magazine
Ingredients:
Tonyina en conserva
Pa de motllo
Gambes cuites
Ous
Surimi
Maionesa
Olives
Cuina d'aprop
Dimecres, 24 de Juliol
“Truita de patates” a càrrec de Manel Ferrer del pograma "Oh la là"
Ingredients:
Patates
Ous
Oli i sal
“Mousse d’Oreos” a càrrec d’Adrià Rodríguez del pograma "Oh la là"
Ingredients:
Nata per muntar
Galetes Oreo
Cuina d'aprop
Dimarts, 23 de Juliol
“Papillote de verdures amb salsa d’avellanes” a càrrec de Dominique Heathcote
Ingredients:
Bròcoli
Pebrot vermell
Ceba tendra
Pastanaga
Carbassó
Per la salsa:
Mantega
Avellanes
Coriandre
All
Si us agrada aquesta recepta, podeu seguir els...
Cuina d'aprop
Dimecres, 03 de Juliol
“Espaguetis a la carbonara” a càrrec de Maria Santaella
Ingredients:
Espaguetis
Mantega
Crema de llet
Ceba
Bacó
Ous
Formatge ratllat
Cuina d'aprop
Dijous, 13 de Juny
“Alfajores” del Café de la Mirta
Ingredients:
200 gr. Mantega
200 gr. Sucre glass
200 gr. Farina de blat
300 gr. Farina de blat de moro
½ culleradeta Llevat
5 Ous
½ copa Conyac
Essència de vainilla
Coco ratllat
Dolç de llet
Cuina d'aprop
Diumenge, 02 de Juny
“Tallarins de truita amb suc” a càrrec de Roger Comella
Ingredients:
Ous
Farina
Gambes
Salmó
Brou de peix
Tomàquet
Ceba
“Mousse d’advocat dolça” a càrrec de Laura Pou
Ingredients:
Adbocat
Nata
Llimona
Sucre
Menta
Cuina d'aprop
Dimecres, 29 de Maig
Guillem Gonzalez encaregat del Shaolin Temple Barcelona i representant del temple de Shaolin de Xina i Espanyaa a Catalunya https://shaolintemplebarcelona.com/
Avui ens cuina un "burrito mexicà" amb els següents ingredients:
Pollastre
Bacon...
Cuina d'aprop
Diumenge, 07 d'Abril
Tres rossetajs en un, a càrrec de l'Arrosseria de Sant Cugat : un de zamburinyes i ceps, un de bacallà i cloïsses i un de gambes.
Cuina d'aprop
Divendres, 05 d'Abril
Tres rossetajs en un, a càrrec de l'Arrosseria de Sant Cugat : un de zamburinyes i ceps, un de bacallà i cloïsses i un de gambes.
Cuina d'aprop
Divendres, 15 de Març
Avui apendrem a realitzar una tendencia en dolços: les taules dolces, també conegudes com “Sweet tables” o “Candy bars” a càrrec de la Kety Ramos de Petritxol. Aquests taules es composen per diversos dolços com cupcakes o galetes però...
Cuina d'aprop
Dilluns, 11 de Març
"Pizza sense gluten" a càrrec de Sarai de Font de Vida
Ingredients per la massa:
1 tassa de blat sarraí
1 cullerada sopera de Psyllium
4 o 5 tomàquets deshidratats
Orenga
Sal
Ingredients per la pizza:
Formatge vegà
Tomàquet fregit
Carxofes...
Cuina d'aprop
Dijous, 14 de Febrer
"Pastís de Carn amb patates" a càrrec de Matias Luna del foodtruck "El Jardí de l'Ateneu"
Ingredients:
300g Carn picada
400g Patates
1 pastanaga
2 grans d'all
1 pot de salsa de tomàquet
1 ceba
formatge ratllat per gratinar
mantega
1/2 got de vi...
Cuina d'aprop
Dijous, 07 de Febrer
"Rotllets vietnamites amb salsa de cacahuets"
a càrrec de Dominique Heathcote
Per a 4 persones
8 fulls de ‘paper d’arròs’
Verdura tallada en julienne (pastanaga, cogombre, carbassó)
Gambes o rotllets de cranc
Soja o similar
Menta
Per la...
Cuina d'aprop
Dijous, 07 de Febrer
Podeu trobar el Pa de Niko a Granel Sant Cugat
Cuina d'aprop
Dijous, 07 de Febrer
"Macarrons sense glúten"
a càrrec de Xavier Cortés, Regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat i Membre d’Units per Sant Cugat
Ingredients:
Macarrons sense glúten
Tomàquet triturat
Tonyina en conserva amb oli d'oliva
Ceba
Pebre de molinet
Sal
Cuina d'aprop
Divendres, 01 de Febrer
Ramon Gutiérrez , alcaldable per Sant Cugat en Comú, ens cuina un “Arròs al forn vegetarià”
Ingredients:
Arròs bomba
Cigrons
Mongeta verda
Bròquil
Carbassa
Patata
Tomàquet
All
Caldo vegetal
Safrà
Oli d’oliva
Sal i pebre
Cuina d'aprop
Dimecres, 16 de Gener
“Tacos m,exicans vegans” a càrrec de la Laura de Verde y Chile
Ingredients:
Farina de blat
Ceba blanca
Ceba morada
Llimes
Coriandre
Nata de soja
Mongetes azuki
Aigua
Cuina d'aprop
Divendres, 11 de Gener
“Pa de plàtan sense glúten”
a càrrec de la Laura de Verde y Chile
Ingredients:
Ous
Farina d’arròs
Plàtans
Xarop d’ atzavara
Nous
Oli de coco
Cuina d'aprop
Dimecres, 09 de Gener
“Bacallà amb salsa de taronja i gingebre”
a càrrec de l’Oriol de Cap a casa
Ingredients:
Bacallà dessalat
Taronja
Gingebre
Carbassó
Pastanaga
Farina
Sucre
Oli i Sal
Cuina d'aprop
Divendres, 16 de Novembre
“Llenties vegetarianes”
a càrrec de Mª Àngels Llegums
Ingredients:
Llenties cuites de Salamanca de Mª Àngels Llegums
Caldo de llenties de Mª Àngels Llegums
Pastanaga
Bròquil
Ceba
All
Patata
Curri
Pebre vermell de la Vera
Llorer
Cuina d'aprop
Dimarts, 06 de Novembre
“Potaje andalús”
a càrrec de l’Anna i l’Encarna del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat
Ingredients:
Cigrons
Mongeta blanca
Tomàquets
Pebrot vermell
Ceba
All
Patata
Pebre vermell de la Vera
Llorer
Botifarró i Xoriço
Cuina d'aprop
Dissabte, 13 d'Octubre
"Massa ràpida sense glúten" a càrrec de Pucha de Cèlix Factory
Ingredients:
½ tassa de Farina de Iuca
2 i ½ t. de Farina d'arròs
2 tasses Aigua
2 Ous
2 tasses d’Aigua
1 tassa d’Oli d'oliva suau
Gasificant
Sal
Cuina d'aprop
Dilluns, 30 de Juliol
Mandonguilles Dalinianes de L’Empordà
a càrrec de Mª Àngels Quadras
Ingredients:
Per les mandonguilles:
Carn de vedella i porc
Sípia
Ous
Farina
Julivert
Vi blanc
Pa sec
Sal i pebre
Per la salsa:
Porros
Cebes
Pastanagues
Tomàquets
Farigola...
Cuina d'aprop
Divendres, 27 de Juliol
Us descobrim les càpsules de Vermutissimo amb 6 receptes de fruites i espècies naturals per afegir al vermut.
Cuina d'aprop
Dilluns, 18 de Juny
Curry de pollastre a càrrec del Raj del restaurant Taj Mahal
Ingredients:
Pollastre
Garam Masala
Gravy
Salsa de tomàquet
All
Cardamon
Comí
Julivern sec
Oli
Sal
Cuina d'aprop
Divendres, 01 de Juny
Ens desplacem fins al Monestir de Sant Cugat i retem als companys de "El Pis TV Show" i de "Sant Cugat parada i Fonda" a què ens preparin el pastís més original per a celebrar els nostres 200 programes.
Cuina d'aprop
Divendres, 25 de Maig
Programa 70 “Les zones verdes” (23 maig 2018)
Patricia Sala, Veïna de Sant Cugat
Daniel Camps, Veí de Sant Cugat
José Miguel García, Veí de Sant Cugat
Cuina d'aprop
Divendres, 11 de Maig
“Gaspatxo de maduixots”
a càrrec de l’Alfredo de La Cantonada de les Barriques
Ingredients:
1 Kg. Tomàquet rama
1 Cogombre
200gr Maduixots
½ Ceba tendra
1 Api
150ml Oli d’oliva
20gr. Pa torrat
50ml Vinagre
600ml Aigua
Cogombrets en...
Cuina d'aprop
Dijous, 05 d'Abril
Tortas de la Mirta: "Inspiració d'hivern i de primavera"
a càrrec de “El Café de la Mirta”
Ingredients:
125 gr Farina
4 Ous
2 gr Llevat
1/2 cull. Essència de vainilla
Farcit:
Mango
Maduixes
Crema de taronja i llimona:
2 Taronges
2...