Cuina d'aprop

Cuina

El programa de televisió Sant Cugat on el públic agafa la paella pel mànec.

www.facebook.com

RSS feed

_ Cuina d'aprop
Dimecres, 31 de Juliol

_

“Pastís de tonyina” a càrrec de Maribel Caravantes de la revista Sant Cugat Magazine Ingredients: Tonyina en conserva Pa de motllo Gambes cuites Ous Surimi Maionesa Olives

Cuina de prop :: Cuina d'aprop
Dijous, 13 de Juny

Cuina de prop :: "Alfajores" del Café de la Mirta p223.v1

“Alfajores” del Café de la Mirta Ingredients: 200 gr. Mantega 200 gr. Sucre glass 200 gr. Farina de blat 300 gr. Farina de blat de moro ½ culleradeta Llevat 5 Ous ½ copa Conyac Essència de vainilla Coco ratllat Dolç de llet

Cuina de prop ::  Cuina d'aprop
Dijous, 14 de Febrer

Cuina de prop :: "Pastís de Carn amb patates" de Matias Lina p217.v1

"Pastís de Carn amb patates" a càrrec de Matias Luna del foodtruck "El Jardí de l'Ateneu" Ingredients: 300g Carn picada 400g Patates 1 pastanaga 2 grans d'all 1 pot de salsa de tomàquet 1 ceba formatge ratllat per gratinar mantega 1/2 got de vi...

Cuina de prop :: Especial 200 programes v1 Cuina d'aprop
Divendres, 01 de Juny

Cuina de prop :: Especial 200 programes v1

Ens desplacem fins al Monestir de Sant Cugat i retem als companys de "El Pis TV Show" i de "Sant Cugat parada i Fonda" a què ens preparin el pastís més original per a celebrar els nostres 200 programes.

Cuina de prop :: Cuina d'aprop
Dijous, 05 d'Abril

Cuina de prop :: "Tortas" de la Mirta p199.v1

Tortas de la Mirta: "Inspiració d'hivern i de primavera" a càrrec de “El Café de la Mirta” Ingredients: 125 gr Farina 4 Ous 2 gr Llevat 1/2 cull. Essència de vainilla Farcit: Mango Maduixes Crema de taronja i llimona: 2 Taronges 2...