Cuina de Bancal

Cuina

Magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visita mercats, camps i restaurants

www.apuntmedia.es

RSS feed

Pàgina 2
17.07.2018 | Els secrets d'un allioli perfecte Cuina de Bancal
Dimarts, 17 de Juliol

17.07.2018 | Els secrets d'un allioli perfecte

Anem fins a Manises per a conéixer el concurs d’allioli i aprendre com cal cuinar aquesta salsa. També visitem el mercat de Llíria i parlem del moscatell valencià.

03.07.2018 | És possible la vida a Mart? Cuina de Bancal
Dimarts, 03 de Juliol

03.07.2018 | És possible la vida a Mart?

Una exposició a la Ciutat de Les Arts i les Ciències ofereix una visió de les perspectives del planeta des del punt de vista científic, cultural i històric.

05.06.2018 | Parlem d'obesitat infantil Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Juny

05.06.2018 | Parlem d'obesitat infantil

Parlem de sobrepés i obesitat infantil, no només la qüantitat de menjar importa, també el tipus de menjar que ingerim és molt important.

29.05.2018 | Coneixem la tomaca de El Perelló Cuina de Bancal
Dimarts, 29 de Maig

29.05.2018 | Coneixem la tomaca de El Perelló

Hem parlat amb Elena Villegas, directora de la Cooperativa Unió Protectora de El Perelló, sobre la tomaca de El Perelló, la Fira Gastronòmica de la Tomaca i les Jornades Gastronòmiques de la Tomaca del Perelló.