Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Desembre

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació

Ens sumem a La Marató de Catalunya Ràdio i TV3, i descobrim dues malalties minoritàries que afecten la manera de menjar dels malalts: la síndrome triple A i el Prader-Willi. Escoltem el testimoni de joves afectats i dels seus familiars i també ens...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 04 de Desembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 2/12/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 02 de Desembre

La cuina de Mollet del 2/12/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Desembre

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès

La història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera Melis, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en Història Medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/11/2019 L'anima del vi
Dimecres, 27 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/11/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 24 de Novembre

Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic

Aquest any el Fòrum Gastronòmic té com a leitmotiv el lema "Repensar la gastronomia". I això és el que els hem preguntat a 10 personalitats del món de la gastronomia que ens hem trobat passejant pel recinte de la Fira de Barcelona: com...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 20/11/2019 L'anima del vi
Dimecres, 20 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 20/11/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 18/11/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 18 de Novembre

La cuina de Mollet del 18/11/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 17 de Novembre

Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies

Què són els xefs avui dia? Són més marques que no pas cuiners? Dos xefs de renom, Jordi Cruz i Dani Garcia, s'han trobat a Barcelona aquesta setmana per debatre sobre com els han afectat i influït les estrelles Michelin, la televisió i la...

Bolets Carbó i Puigbert
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

Bolets Blogs vivants
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 10 de Novembre

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda

Durant prop de 40 anys Alemanya es va dividir per una frontera física que va afectar, i molt, la manera de cuinar i també l'alimentació dels berlinesos de l'est i de l'oest. Quin gust tenia la RDA abans de la caiguda del mur de Berlín? Quina olor...

La cuina de Mollet del 4/11/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 04 de Novembre

La cuina de Mollet del 4/11/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Novembre

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús

Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 d'Octubre

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules

La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor...

La cuina de Mollet del 21/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 21 d'Octubre

La cuina de Mollet del 21/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com