Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Carbassa Carbó i Puigbert
Dissabte, 23 d'Octubre

Carbassa

Carbassa

Parlem de cuina del 18/10/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 18 d'Octubre

Parlem de cuina del 18/10/2021

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Lava, cendra i altres amenaces menys visibles per al plàtan de La Palma Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 17 d'Octubre

Lava, cendra i altres amenaces menys visibles per al plàtan de La Palma

El plàtan és a l'ADN de l'illa de La Palma, la segona illa de les Canàries que més en produeix. Ara mateix un 5% dels conreus han quedat destrossats pel volcà Cumbre Vieja, encara que un dels problemes més greus és la cendra. Parlem amb Javier...

CUINETES Pilota a l'olla
Divendres, 15 d'Octubre

CUINETES

CUINETES

Parlem de cuina del 11/10/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 11 d'Octubre

Parlem de cuina del 11/10/2021

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

"Pares, vull deixar de menjar carn!" Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 10 d'Octubre

"Pares, vull deixar de menjar carn!"

Cada vegada hi ha més joves que decideixen deixar de menjar carn. Un moviment que reflecteix una societat preocupada pel benestar animal i pel medi ambient. En parlem amb una jove de 13 anys, la Ginebra. Preguntem a la seva mare, l'Empar Moliner, com...

Parlem de cuina del 4/10/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 04 d'Octubre

Parlem de cuina del 4/10/2021

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

La Magrana Carbó i Puigbert
Diumenge, 03 d'Octubre

La Magrana

La Magrana

Magrana Carbó i Puigbert
Diumenge, 03 d'Octubre

Magrana

Magrana

Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 d'Octubre

Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen

Per què el rossejat de fideus és un plat de pasta únic al món? El cuiner italià Nicola Poltronieri n'és un enamorat. Daurar els fideus abans de coure'ls amb el brou converteix aquest plat en una excel·lència culinària. Una tècnica que devem...

Parlem de cuina del 27/9/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 27 de Setembre

Parlem de cuina del 27/9/2021

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

No hi ha bon vi sense una bona verema Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Setembre

No hi ha bon vi sense una bona verema

És temps de verema al Restaurant Caníbal. Viurem la verema acompanyats de tres dones viticultores: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà (comarques de Girona); Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà (Tarragona), i...

Parlem de cuina del 20/9/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Setembre

Parlem de cuina del 20/9/2021

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Pebrot Carbó i Puigbert
Diumenge, 19 de Setembre

Pebrot

Pebrot

Pebrots Carbó i Puigbert
Diumenge, 19 de Setembre

Pebrots

Pebrots

El suc de taronja de l'esmorzar és invent de la publicitat Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Setembre

El suc de taronja de l'esmorzar és invent de la publicitat

Segurament us sonen aquets espots publicitaris: "De què fan olor els núvols?", "Benvingut a la república independent de casa meva" o "T'agrada conduir?" Convidem al restaurant caníbal el creatiu publicitari que les va pensar, Toni Segarra, que es...

Parlem de cuina del 13/9/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Setembre

Parlem de cuina del 13/9/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Per què ara hauries de menjar gamba roja? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Setembre

Per què ara hauries de menjar gamba roja?

L'ofici de pescador és segurament un dels més desconeguts i dels menys valorats. Aquesta temporada al restaurant caníbal tenim nova proveïdora de peix, la pescadora Àgueda Vitòria, amb qui sabrem com és la vida a dalt d'una barca, com es guanyen...

Parlem de cuina del 6/9/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Setembre

Parlem de cuina del 6/9/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Figues Carbó i Puigbert
Diumenge, 05 de Setembre

Figues

Figues

Cuina-menjador o cases sense cuina? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Setembre

Cuina-menjador o cases sense cuina?

Estem de mudança, i desfem les caixes de la cuina amb l'antropòleg de la UOC Xavier Medina. Com devia ser una mudança fa 100 anys? Quins 5 objectes són imprescindibles en una cuina? Ajuda la cuina-menjador a relacionar-nos d'una manera diferent amb...

Parlem de cuina del 30/8/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 30 d'Agost

Parlem de cuina del 30/8/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 26/7/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 26 de Juliol

Parlem de cuina del 26/7/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 19/7/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 19 de Juliol

Parlem de cuina del 19/7/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 12/7/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 12 de Juliol

Parlem de cuina del 12/7/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Carn sense animals, l'aliment dels millennials? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 11 de Juliol

Carn sense animals, l'aliment dels millennials?

Pollastre, mandonguilles i hamburgueses fetes sense animals! Aquesta és l'aposta d'Heura, una empresa amb seu a Barcelona fundada fa 4 anys per dos joves amb esperit revolucionari. Productes que imiten la carn en aspecte, textura i gust, però que...

Parlem de cuina del 5/7/2021 Parlem de cuina
Dilluns, 05 de Juliol

Parlem de cuina del 5/7/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Aprèn a fer la barbacoa com un neandertal! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 04 de Juliol

Aprèn a fer la barbacoa com un neandertal!

El coneixement del cuiner Òscar Manresa i el sentit de l'humor del periodista Toni García Ramon s'han ajuntat en el llibre "La barbacoa" (Debate), que vol ser un manual d'instruccions per als que mai han cuinat res sobre unes brases. Hem anat al...

Parlem de cuina del 2/7/2021 Parlem de cuina
Divendres, 02 de Juliol

Parlem de cuina del 2/7/2021

Espai gastronòmic compartit amb les veïnes de Mollet podcast recorded with enacast.com

Préssecs Carbó i Puigbert
Diumenge, 27 de Juny

Préssecs

Préssecs

A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Juny

A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona

Can Calopa és un projecte únic: no només fan un bon vi negre, sinó que també donen feina a una vintena de joves amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. Passegem per les vinyes de la masia Can Calopa de Dalt, al parc de Collserola, amb...