Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021 Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Gener

Estimades Reines d'Orient, porteu-nos bon menjar per aquest 2021

Tres convidades molt especials han fet reserva al nostre humil restaurant. Aquests dies tenen moltíssima feina, tot i així han decidit fer parada i fonda amb nosaltres per agafar forces. Són les tres Reines d'Orient: Rosa Molinero, Cristina...

Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Desembre de 2020

Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal

Són unes festes nadalenques estranyes, però hi ha tradicions que no poden faltar: les neules i el cava/vins escumosos. El nostre gurmet rodamons, Jordi Luque, porta a la taula del caníbal un convidat molt especial, Jordi Rodellas, de la pastisseria...

Anòsmia, el costat fosc de la Covid que ens priva del plaer de menjar Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 20 de Desembre de 2020

Anòsmia, el costat fosc de la Covid que ens priva del plaer de menjar

Es calcula que aproximadament entre un 40% i un 60% dels malalts de Covid perden o tenen alteracions en el sentit del gust i l'olfacte. Per entendre com la Covid-19 afecta les parts del cervell que ens permeten assaborir els aliments, parlem amb un...

La cuina de Mollet del 14/12/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 14 de Desembre de 2020

La cuina de Mollet del 14/12/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Els secrets del confit més preuat: el marron-glacé! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 13 de Desembre de 2020

Els secrets del confit més preuat: el marron-glacé!

Per a molts, el marron-glacé és una delícia irresistible, per a d'altres és un confit embafador. Al restaurant caníbal ens en confessem fans, per això parlem amb una de les empreses amb més fama mundial i amb una història d'anys i anys...

Pilota a l'olla Pilota a l'olla
Divendres, 11 de Desembre de 2020

Pilota a l'olla

Pilota a l'olla

Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 06 de Desembre de 2020

Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys!

Ara que és temps del primer oli de la temporada, parlem d'aquest producte amb una de les persones que més han contribuït a posar en valor l'oli d'oliva verge extra. Martí Terés és productor d'oli i propietari de l'empresa Oleum Flumen, amb seu a...

Pilota a l'olla Pilota a l'olla
Divendres, 04 de Desembre de 2020

Pilota a l'olla

Pilota a l'olla

La cuina de Mollet del 30/11/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 30 de Novembre de 2020

La cuina de Mollet del 30/11/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

L'alvocat Carbó i Puigbert
Dissabte, 28 de Novembre de 2020

L'alvocat

L'alvocat

Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Novembre de 2020

Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera!

Convidem al restaurant caníbal Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia i la ment pensant darrere el llibre "Sopes", un monogràfic editat per la Fundació Alícia i Planeta Gastro. Mentre cuinem una sopa, parlem de la seva...

La cuina de Mollet del 16/11/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 16 de Novembre de 2020

La cuina de Mollet del 16/11/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

 La història del cuiner que va perdre el gust i l'olfacte  Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Novembre de 2020

La història del cuiner que va perdre el gust i l'olfacte

Convidem al restaurant caníbal Josean Alija, cuiner i xef del restaurant Nerua, a Bilbao. L'any 2000, quan la seva cuina començava a cobrar forma, un accident de moto el va deixar en coma 21 dies. Finalment, es va despertar, però no tenia gust ni...

La cuina de Mollet del 2/11/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 02 de Novembre de 2020

La cuina de Mollet del 2/11/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Els Estats Units són molt més que hamburgueses, hot dogs i Coca-Cola Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Novembre de 2020

Els Estats Units són molt més que hamburgueses, hot dogs i Coca-Cola

Durant dècades, els europeus i fins i tot alguns americans han cregut que no hi ha res més a la gastronomia nord-americana que els dònuts, les hamburgueses, els hot dogs i la Coca-Cola. Per saber si és certa aquesta idea que mig món s'ha...

I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 25 d'Octubre de 2020

I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?

Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment...

La cuina de Mollet del 19/10/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 19 d'Octubre de 2020

La cuina de Mollet del 19/10/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

La castanyada Carbó i Puigbert
Diumenge, 18 d'Octubre de 2020

La castanyada

La castanyada

T'expliquem per què la cuina italiana ha conquerit el món Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 18 d'Octubre de 2020

T'expliquem per què la cuina italiana ha conquerit el món

El món és ple de restaurants italians. Cada dia, fora d'Itàlia, milers de persones mengem pasta o pizza. Com ha arribat la cuina italiana a ser la més popular del món? Hem quedat per menjar en un restaurant italià (quan els restaurants a...

La cuina de Mollet del 5/10/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 05 d'Octubre de 2020

La cuina de Mollet del 5/10/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

 Kav Ly: la dona que produeix 50.000 rotllets de primavera al dia Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Setembre de 2020

Kav Ly: la dona que produeix 50.000 rotllets de primavera al dia

Expliquem els secrets de Ta-Tung, l'empresa líder de precuinats asiàtics a Espanya. Ens ho explica la seva creadora, la xef i empresària cambodjana Kav-Ly. Els inicis no van ser fàcils: una dona estrangera i jove que als anys 80 es passejava per...

La cuina de Mollet del 21/9/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 21 de Setembre de 2020

La cuina de Mollet del 21/9/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com