Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

La cuina de Mollet del 27/1/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 27 de Gener

La cuina de Mollet del 27/1/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Espinacs Carbó i Puigbert
Diumenge, 26 de Gener

Espinacs

El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Gener

El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció

Quant temps fa que no heu menjat un pijama? Si heu nascut després dels anys 90 potser ni n'heu vist ni n'heu tastat mai cap. En parlem amb el propietari del restaurant 7 Portes, Paco Soler Parellada, que el serveix a la carta des del 1951, i que...

Deixa'm tastar (25/01/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 25 de Gener

Deixa'm tastar (25/01/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Gener

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

El te és per a molts un gran desconegut perquè sempre ha viscut a l'ombra del cafè. Però cada vegada és una beguda que sedueix més. Visitem una de les botigues de te amb més tradició de Barcelona, Sans & Sans. I la mestra de te Victoria Bisogno...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 15 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 15/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 13/1/2020 La cuina de Mollet
Dilluns, 13 de Gener

La cuina de Mollet del 13/1/2020

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Gener

El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto

Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The...

Verdures Carbó i Puigbert
Dissabte, 11 de Gener

Verdures

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 08 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 8/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Gener

Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó

Avui tenim una reserva per a tres al restaurant Caníbal. L'han feta amb els sobrenoms de "Gaspar", "Melcior" i "Baltasar", però qui s'amaga darrere de Ses Majestats d'Orient són Jordi Luque, Carme Gasull i Roger Estrada. Ells són els nostres reis...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020 L'anima del vi
Dimecres, 01 de Gener

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 1/1/2020

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Torró picant: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Desembre de 2019

Torró picant: nyap o top?

El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 25/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó? Un restaurant caníbal a Berlín
Dimecres, 25 de Desembre de 2019

Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?

Com es viu el Nadal a les taules d'arreu del món? Viatgem a l'Argentina amb Samael Fain, copropietari de l'empresa El criollito; a Palestina, de la mà de l'escriptor i dermatòleg Salah Jamal; també visitem el nord d'Europa per descobrir què cuinen...

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 18 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- Emprenedors del 18/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 16/12/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 16 de Desembre de 2019

La cuina de Mollet del 16/12/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Galtes Blogs vivants
Diumenge, 15 de Desembre de 2019

Galtes

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Desembre de 2019

Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació

Ens sumem a La Marató de Catalunya Ràdio i TV3, i descobrim dues malalties minoritàries que afecten la manera de menjar dels malalts: la síndrome triple A i el Prader-Willi. Escoltem el testimoni de joves afectats i dels seus familiars i també ens...

Patata Carbó i Puigbert
Diumenge, 08 de Desembre de 2019

Patata

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019 L'anima del vi
Dimecres, 04 de Desembre de 2019

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/12/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 2/12/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 02 de Desembre de 2019

La cuina de Mollet del 2/12/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Desembre de 2019

Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès

La història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera Melis, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en Història Medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins...