Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Gener
Tres convidades molt especials han fet reserva al nostre humil restaurant. Aquests dies tenen moltíssima feina, tot i així han decidit fer parada i fonda amb nosaltres per agafar forces. Són les tres Reines d'Orient: Rosa Molinero, Cristina...
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Desembre de 2020
Són unes festes nadalenques estranyes, però hi ha tradicions que no poden faltar: les neules i el cava/vins escumosos. El nostre gurmet rodamons, Jordi Luque, porta a la taula del caníbal un convidat molt especial, Jordi Rodellas, de la pastisseria...
Un restaurant caníbal a Berlín
Divendres, 25 de Desembre de 2020
Aquest any serem menys a taula però les tradicions són les tradicions i, per sort, són inamovibles! Cada territori té les seves i els plats que mengem per Nadal ens fan sentir que som al Nadal. Avui, segons la tradició, menjarem escudella i carn...
Carbó i Puigbert
Diumenge, 20 de Desembre de 2020
Plats de Nadal per dummies
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 20 de Desembre de 2020
Es calcula que aproximadament entre un 40% i un 60% dels malalts de Covid perden o tenen alteracions en el sentit del gust i l'olfacte. Per entendre com la Covid-19 afecta les parts del cervell que ens permeten assaborir els aliments, parlem amb un...
Pilota a l'olla
Divendres, 18 de Desembre de 2020
Bacallà amb pèsols i botifarra negra
La cuina de Mollet
Dilluns, 14 de Desembre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 13 de Desembre de 2020
Per a molts, el marron-glacé és una delícia irresistible, per a d'altres és un confit embafador. Al restaurant caníbal ens en confessem fans, per això parlem amb una de les empreses amb més fama mundial i amb una història d'anys i anys...
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 06 de Desembre de 2020
Ara que és temps del primer oli de la temporada, parlem d'aquest producte amb una de les persones que més han contribuït a posar en valor l'oli d'oliva verge extra. Martí Terés és productor d'oli i propietari de l'empresa Oleum Flumen, amb seu a...
Pilota a l'olla
Divendres, 04 de Desembre de 2020
Patates al morter amb bacallà
La cuina de Mollet
Dilluns, 30 de Novembre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Novembre de 2020
Convidem al restaurant caníbal Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia i la ment pensant darrere el llibre "Sopes", un monogràfic editat per la Fundació Alícia i Planeta Gastro. Mentre cuinem una sopa, parlem de la seva...
Pilota a l'olla
Divendres, 20 de Novembre de 2020
Melós de vedella al vi negre
Pilota a l'olla
Divendres, 20 de Novembre de 2020
PILOTA A L'OLLA: MELOS DE VEDELLA AL VI NEGRE
La cuina de Mollet
Dilluns, 16 de Novembre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Novembre de 2020
Convidem al restaurant caníbal Josean Alija, cuiner i xef del restaurant Nerua, a Bilbao. L'any 2000, quan la seva cuina començava a cobrar forma, un accident de moto el va deixar en coma 21 dies. Finalment, es va despertar, però no tenia gust ni...
Pilota a l'olla
Divendres, 13 de Novembre de 2020
PILOTA A L'OLLA: ESCALDUMS DE POLLASTRE
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 08 de Novembre de 2020
Convidem al restaurant caníbal una de les figures més destacades del periodisme gastronòmic, Mikel López Iturriaga, el fundador i cuiner en cap d'El Comidista, una de les webs de referència sobre gastronomia a Espanya. Amb ell parlem de l'èxit...
Pilota a l'olla
Divendres, 06 de Novembre de 2020
PILOTA A L'OLLA: TRINXAT DE PATATES AMB BOLETS
Pilota a l'olla
Divendres, 06 de Novembre de 2020
Trinxat de patates amb bolets
La cuina de Mollet
Dilluns, 02 de Novembre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Novembre de 2020
Durant dècades, els europeus i fins i tot alguns americans han cregut que no hi ha res més a la gastronomia nord-americana que els dònuts, les hamburgueses, els hot dogs i la Coca-Cola. Per saber si és certa aquesta idea que mig món s'ha...
Pilota a l'olla
Divendres, 30 d'Octubre de 2020
Crema de carbassa amb trompetes de la mort
Pilota a l'olla
Divendres, 30 d'Octubre de 2020
PILOTA A L'OLLA: CREMA DE CARBASSA AMB TROMPETES DE LA MORT
Pilota a l'olla
Divendres, 30 d'Octubre de 2020
Crema de carbassa amb trompetes de la mort
Pilota a l'olla
Divendres, 30 d'Octubre de 2020
PILOTA A L'OLLA: CREMA DE CARBASSA AMB TROMPETES DE LA MORT
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment...
Pilota a l'olla
Divendres, 23 d'Octubre de 2020
Conill a la rabiosa i Espatlletes de conill confitades
Pilota a l'olla
Divendres, 23 d'Octubre de 2020
PILOTA A L'OLLA: CONILL A LA RABIOSA I ESPATLLETES DE CONILL CONFITADES
La cuina de Mollet
Dilluns, 19 d'Octubre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 18 d'Octubre de 2020
El món és ple de restaurants italians. Cada dia, fora d'Itàlia, milers de persones mengem pasta o pizza. Com ha arribat la cuina italiana a ser la més popular del món? Hem quedat per menjar en un restaurant italià (quan els restaurants a...
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 11 d'Octubre de 2020
La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola" (Ed. Fragmenta). És un pecat, una malaltia o...
La cuina de Mollet
Dilluns, 05 d'Octubre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Pilota a l'olla
Divendres, 02 d'Octubre de 2020
Fermí Puig cuina rovellonets pel vermut
Pilota a l'olla
Divendres, 02 d'Octubre de 2020
PILOTA A L'OLLA: ROVELLONETS PEL VERMUT
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Setembre de 2020
Expliquem els secrets de Ta-Tung, l'empresa líder de precuinats asiàtics a Espanya. Ens ho explica la seva creadora, la xef i empresària cambodjana Kav-Ly. Els inicis no van ser fàcils: una dona estrangera i jove que als anys 80 es passejava per...
La cuina de Mollet
Dilluns, 21 de Setembre de 2020
Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 20 de Setembre de 2020
Totes les pandèmies comporten, malauradament, fam. Què és la fam? Què és la gana? Amb la crisi de la Covid-19, quins sectors de la societat patiran més per aconseguir aliments? Ho preguntem a Josep Maria Salrach, historiador i catedràtic emèrit...
Pilota a l'olla
Divendres, 18 de Setembre de 2020
Figues amb nata de vainilla