IA a Davos i Apple amb les Vision Pro sense aplicacions clau – Programa 578

Dijous, 25 de Gener de 2024

Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya. Parlem de la IA a Davos, de que META ha dit que comprarà milers de NVIDA H100 per a entrenar models d'Intel·ligència Artificial Generalista i que Netflix, YouTube i Spotify no disponibles en el llançament de les Vision Pro d'Apple.

PART 1

IA
  • Discurs a Davos del president d'Argentina doblat a l'anglès britànic i amb adaptació de moviment de llavis en temps real.
  • Meta amplia CPUs de NVIDIA amb les H100 per a entrenar els models d'intel·ligència artificial generalista.
 

PART 2

Apple

  • Surten les Vision Pro però aplicacions populars no hi serán per boicot (YouTube, Netflix, Spotify).
 

Propostes Mosseguis:

  • (Rub - Cookies) Per oblidar-se de les cookies jo faig servir aquesta extensió de Firefox: Ghostery (també està per Safari i d’altres navegadors)
  • (Sinner - Japó) Mireu-vos aquest vídeo on expliquen com l’agència espacial japonesa ha enviat un aparell a la Lluna i ha aterrat força bé. Amb “ força bé “ vull dir que no a sofert un “desmuntatge instantani no programat” (no s’ha fotut una hòstia de cal déu), però no ha acabat dempeus: ha fet una tombarella i ara no se sap què passarà. Però és un gran èxit del Japó.
  • (Jordi Artés - Música) Skynote, el teu nou professor virtual de música. La ‘spin-off’ de la UPF empra algoritmes d’aprenentatge automàtic per analitzar el so i la postura dels intèrprets, localitzar-ne els errors i oferir recomanacions per millorar
  • (Pere - protocol NTP) Amb la mort fa uns dies del creador del protocol NTP, David Mills, aquesta peça del new yorker fa un parell d'anys és molt bona i pertinent, per cert, David Mills W3HCF era ràdio aficionat.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Mossega la poma

https://mossegalapoma.cat/ia-a-davos-i-apple-amb-les-vision-pro-sense-aplicacions-clau-programa-578/

RSS feed