L'altra ràdio- Edició 2332: 10 novetats tecnològiques

Dimecres, 01 de Maig de 2019

L’altra Ràdio, per celebrar aquest capicua que suma 10, us ofereix 10 temes presentats per dos, tres, tres i dos especialistes del programa, respectivament. Per jugar amb el capicua els mateixos dos especialistes que obren el programa el tanquen i els tres especialistes dels dos espais centrals són els mateixos.

Els responsables de Màrqueting i Transformació Digital d'IThink de la Universitat Politècnica de Catalunya, Javier Otero i Marcos Montero, obren el programa comentant un guant que transforma el llenguatge de signes en veu sintètica i l’apliació Google Look Out pensada per tal que els invidents puguin identificar objectes propers.

Quico Gras, Joan Homar i Pitu Martínez en el segon espai de la nit comenten aspectes relacionats amb la xifra 2332, el nombre Pi amb més decimals i el “block chain” aplicat a l’educació.

Seguidament, Pitu Martínez, Joan Homar i Quico Gras, al seu segon espai, tracten del “big data” i l’educació, els nombres romans i les persones com a veritables realitzadores audiovisuals, gràcies als seus dispositius mòbils.

Finalment, Marcos Montero i Javier Otero expliquen el projecte Heart Key que fa servir els patrons del cor d’un individu per obrir portes o accionar sistemes i el sistema creat per Nvidia, empresa especialitzada en la visualització computacional, que dissenya cares de persones que no existeixen.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/laltra-radio-edicio-2332-10-novetats-tecnologiques/5095063/
http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SLALTR/mp3/7/1/1553622428717.mp3