L'altra ràdio - El llibre Comunicacions a l'espai

Dimecres, 07 d'Abril de 2021

L’altra ràdio sempre ha estat un programa fet en equip en el qual destaca la qualitat dels seus especialistes, com l’Eduard Garcia-Luengo. Des de fa uns quinze anys, ell ha portat al programa multitud de temes relacionats amb les “Comunicacions a l’espai” que ara recull, en part, en un llibre electrònic que es pot descarregar gratuïtament al següent apartat del web de L’altra ràdio.

http://www.astroradio.info/comunicacions_espai.php

Comunicacions a l’espai d’ Eduard Garcia-Luengo presenta en 88 pàgines una vintena de temes diferents, amb moltes il·lustracions i enllaços per ampliar-ne la informació.

Tal com ens diu ell sovint: “cal saber aprofitar l'espai com a recurs educatiu”. "Comunicacions a l'espai” pretén fomentar vocacions científiques, alhora de millorar l'ús de l’ensenyament i l’aprenentatge de les disciplines CTEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques); proporcionant els recursos, els suports i la informació necessària als equips docents de primària i secundària, als monitors de temps lliure i altres persones també interessades en el context de l’espai, l’astronàutica i les radiocomunicacions.

https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/com-espai/5835233/
https://mediavod-lvlt.rtve.es/resources/TE_SLALTR/mp3/1/9/1617722526091.mp3