L'altra ràdio - Arriba La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Dimecres, 16 de Març de 2022

El proper dilluns 21 de març es celebrarà a l’Auditori de Barcelona, la 27ena gala i lliurament dels Premis “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”. L'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnolgies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, des de 1995, reconeixen la feina de professionals que han contribuït al progrés del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Salvador Ramon, director de Telecos.cat - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació ens fa un avenç de com es presenta l’edició del 2022.

La gala també servirà per reivindicar les dones referents del sector, amb un homenatge a aquelles que van ser pioneres a l’hora d’optar per unes carreres tecnològiques (les de telecomunicacions i informàtica), a finals dels 70 i principis dels 80.

La gala es retransmetrà en directe per Fibracat TV, a la TDT, i pels canals de You Tube de l’organització, com el de Telecoscat , i pel web de La Nit, per Internet. Estarà presentada per Núria Solé

https://www.rtve.es/play/audios/laltra-radio/nittelecom/6444283/
https://mediavod-lvlt.rtve.es/resources/TE_SLALTR/mp3/2/3/1647359910532.mp3