Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
L'actor Jordi Bosch haurà de trobar, juntament amb el Llucià, 20 espectadors que els reconeguin. Després el Nandu Jubany els ajudarà a preparar menjar per a tots en només 20 minuts.
L'ingredient protagonista d'aquest diumenge a "Menú cap de setmana" és la carn de porc. És per això que tindrem l'actor Pere Arquillué, que des de ben petit a casa seva feien la tradicional matança del porc.
En aquesta ocasió, no matarem el...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
Al "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles, i també amb en Nandu, que fa una interpretació pròpia de les receptes que...
Aquest diumenge, a "Menú cap de setmana" ens visitarà un dels protagonistes de "Polseres vermelles", l'Igor Szpakowski. Ens l'emportarem al menjador escolar del Col.legi Sant Pere Claver dels Jesuïtes del Poble-sec de Barcelona. Allà plantejarem un...
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
El convidat d'aquesta setmana és un esportista que viatja molt i que té molt de gas. Ens estem referint al bicampió del Dakar Nani Roma. A en Nani li encanta cuinar paelles. Ell mateix diu que és el plat que més bé li queda. Però, quan viatja...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia fa al seu estil a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que...
Aquesta setmana, a "Menú cap de setmana" parlarem de com ha canviat la cuina al llarg de la història de la humanitat amb el nostre Indiana Jones, l'arqueòleg Eudald Carbonell.
Viatjarem fins a Ribes de Freser (Ripollès). Començarem cuinant amb...
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes...
La convidada d'aquest capítol és l'Helena Garcia Melero, una experta a improvisar a la cuina. L'Helena va aprendre a cuinar fixant-se en les receptes de la seva àvia, i fins i tot ha fet un llibre: "Cuina sense recepta".
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
El segon capítol de "Menú Cap de Setmana" es dedica a un dels productes estrella de la cuina mediterrània: l'oli d'oliva. És per això que el nostre xef Nandu Jubany enviarà en Llucià Ferrer i el convidat Àngel Llàcer a pentinar a mà una...
Podem fer processos com l'esferificació a casa o ens calen aparells de laboratori? Aquest diumenge sortirem de dubtes. Ens desplaçarem al Cosmocaixa, el Museu de la Ciència. Allà Nandu Jubany i Llucià Ferrer cuinaran l'últim menú de la...
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes...
La cantant Elena Gadel és la convidada d'aquest "Menú cap de setmana". Amb ella ens desplaçarem a la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona per esbrinar què mengen els estudiants.
Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i tambe amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes...