Menú cap de setmana - Eudald Carbonell
Dimecres, 06 d'Agost de 2014
Aquesta setmana, a "Menú cap de setmana" parlarem de com ha canviat la cuina al llarg de la història de la humanitat amb el nostre Indiana Jones, l'arqueòleg Eudald Carbonell. Viatjarem fins a Ribes de Freser (Ripollès). Començarem cuinant amb foc a terra i acabarem als fogons de la cuineta mòbil, en un entorn immillorable i envoltats d'unes magnífiques vistes als cims del Pirineu, des del Puigmal al Canigó. L'Eduald Carbonell ens explicarà com menjaven a la prehistòria, a l'edat mitjana i a la revolució industrial, i el xef Nandu Jubany recuperarà receptes d'aquestes èpoques. Mentre en Nandu cuina, en Llucià i l'Eudald hauran de complir el repte: comptar quantes ovelles hi ha al ramat de la Marina, veïna i pastora del Ripollès. I, com és habitual, acabarem el programa amb el duel d'àvies.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Menú cap de setmana