Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Març
Quedem amb l'arqueòleg Eudald Carbonell en un supermercat perquè ens expliqui què hi faria un home del Paleolític. Descobrim per què la dieta i la cuina han estat fonamentals en l'evolució humana i, sobretot, li preguntem com serà la nostra...
Pilota a l'olla
Divendres, 24 de Març
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 22 de Març
Ari Grau és una jove emprenedora que ha transformat la seva necessitat vital en el seu model d'empresa a partir de fer un canvi d'hàbits alimentaris. Ha engegat una empresa d'oli d'oliva verge extra i una empresa de pastisseria keto. I, a més a...
Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Març
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Març
Els bunyols de figa, les figues "albardaes", són el menjar de carrer per excel·lència durant les Falles al País Valencià. En parlem amb Vicente Carratalà, al capdavant de la mítica xurreria Verdet de Borriana, a la Plana Baixa, i amb l'escriptor...
Pilota a l'olla
Divendres, 17 de Març
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 15 de Març
La cuina sense foc està més de moda que mai. Les verdures i les begudes fermentades barregen gastronomia i salut a parts iguals. El kimchi coreà i la kombutxa estan guanyant la partida als confitats de la cuina catalana i als refrescos. Per això,...
Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Març
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Març
Hiroko Shimbo és una cuinera japonesa pionera a introduir la cuina del Japó als Estats Units, on viu des de fa 24 anys i on és tota una autoritat en gastronomia japonesa. Ensenya cuina japonesa a diferents escoles nord-americanes, és consultora de...
Pilota a l'olla
Divendres, 10 de Març
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 08 de Març
Una fonda feta a Can Calopa de Dalt, una masia de Collserola amb una vinya i un projecte cooperatiu d'inclusió social per elaborar uns vins de referència. En Miquel Iglesies, caçador, ens parla de cacera, l'Òscar Gómez ens posa un restaurant del...
Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Març
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Març
Entrem a "La Cuina del Macba", un dels projectes gastronòmics més engrescadors que coneixem. La seva creadora, la Marina Monsonís, ha convidat Àgueda Vitòria, antropòloga i pescadora del País Valencià, i dos membres del Sindicat Popular de...
Pilota a l'olla
Divendres, 03 de Març
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 01 de Març
Aquesta fonda treu fum! Passat el Carnestoltes hem fet venir a l'estudi de Catalunya Ràdio els especialistes dels ranxos, calderes i escudelles de Carnaval. Jaume Surià, de l'Escudella Santa Llúcia de Gelida, Salvi Janer i Enric Gual del Ranxo de...
Parlem de cuina
Dilluns, 27 de Febrer
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 26 de Febrer
Al restaurant caníbal posem els telèfons mòbils al menú d'aquesta setmana: el nostre aperitiu per al Mobile World Congress. Amb els mòbils sobre la taula, s'estan convertint els àpats familiars en una reunió cordial de zombies? Com ens afecten...
Pilota a l'olla
Divendres, 24 de Febrer
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 22 de Febrer
Comencem "La fonda" a les muntanyes de Catalunya. Primer anem cap a Molló per saber de la mà d'en Guillem Pastoret com es viu i treballa amb animals quan la neu arriba a cotes baixes. Després anem cap al Solsonès amb en Marc Casabosch per parlar de...
La Cuina
Dimarts, 21 de Febrer
Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com
Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Febrer
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Febrer
Àlex Montiel va revolucionar la cuina de la Barcelona preolímpica al capdavant del mític "Aram", va treballar en dos dels millors restaurants del món, és autor d'un plat que tothom atribueix a Martin Berasategui i era el gran candidat a...
Carbó i Puigbert
Dissabte, 18 de Febrer
Coca de llardons i coca de recapte amb butifarra d'ou
Pilota a l'olla
Divendres, 17 de Febrer
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 15 de Febrer
Anem fins a Sant Privat d'en Bas, on en David López i el seu pare, en Gregori López, ens expliquen com és l'art d'elaborar embotits i curar-los en un assecador natural al bell mig de la Vall d'en Bas. Posem un nou restaurant de la Bordeta a "La guia...
Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Febrer
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Febrer
Visitem Carlos Cano, el periodista de la Cadena SER que parla de cuina i gastronomia. En què és insuperable la ràdio? Quin personatge dels que ha entrevistat l'ha influït més? Sobre ràdio i cuina també hi diuen la seva dos companys de la casa:...
Pilota a l'olla
Divendres, 10 de Febrer
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 08 de Febrer
Fa pocs dies que els xinesos han canviat d'any. Per això, a "La fonda" hem anat fins al Restaurant Out of China per conèixer la història i la cuina de les germanes Chenqi i Chenming Wang, que dediquen cos i ànima a fer feliç la seva clientela....
Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Febrer
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Febrer
Com es cuina a l'Antàrtida? Quina logística cal per gestionar la intendència dels equips de científics durant tot el temps que dura la campanya antàrtica? El nostre company Domènec Subirà és a l'illa de Livingstone, a la base científica...
La fonda
Dimecres, 01 de Febrer
Passem "La fonda" entre horts de la comarca d'Osona i del Solsonès. Primer anem amb en Marc Casabosch, que ens explica quines són les tasques essencials que es poden fer en un hort en aquest gener amb un temps tan plàcid. L'Òscar Gómez ens porta...
Parlem de cuina
Dilluns, 30 de Gener
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Gener
Amb el dissenyador Oscar Guayabero visitem un restaurant de ramen ambientat en la cultura k-pop i el manga per comprovar com l'interiorisme d'un restaurant té la capacitat de transportar-nos en l'espai, i predisposar-nos a menjar una determinada cosa....
Pilota a l'olla
Divendres, 27 de Gener
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 25 de Gener
Quan arriben els dies freds, les tòfones maduren sota terra i per això anem a Osona, a Sant Bartomeu del Grau, al restaurant Mas Monells per parlar amb la Clara Bosoms, l'Eduard Aliberch i el Daniel Oliach de la cultura de la tòfona i del Trufforum,...
Parlem de cuina
Dilluns, 23 de Gener
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Gener
A Catalunya, es produeixen vora els 1.600 poltres l'any, majoritàriament al Pirineu, i no hi ha cap granja en règim intensiu. Descobrim les propietats nutricionals d'aquesta carn, i analitzem els prejudicis que desperta el seu consum amb el...
Pilota a l'olla
Divendres, 20 de Gener
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 18 de Gener
A "La fonda" donem voltes per Catalunya per conèixer les diferents races d'animals. Aquesta vegada anem fins a Mieres, entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany, per conèixer el projecte de la Bàrbara i en David. En Marc Casabosch ens explica com és...
Parlem de cuina
Dilluns, 16 de Gener
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com
Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Gener
Anem fins a Sant Pol de Mar, al Maresme, per visitar Raül Balam Ruscalleda. Ens rep al seu restaurant Cuina Sant Pau, on antigament havia estat el mític Sant Pau de la seva mare, Carme Ruscalleda. Aprofitem que acaba de publicar el llibre "Enganxat"...
Pilota a l'olla
Divendres, 13 de Gener
La recepta del xef Fermí Puig
La fonda
Dimecres, 11 de Gener
Parlem de les noves tendències de la gastronomia i l'alimentació per aquest 2023. Comencem amb un informe de The Fork que ens fa reflexionar. Seguim amb "La Guia Virginias" on l'Òscar Gómez ens posa un restaurant del Fort Pienc. El xef privat...
Parlem de cuina
Dilluns, 09 de Gener
Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller
( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com