Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Bolets Carbó i Puigbert
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

Bolets Blogs vivants
Diumenge, 10 de Novembre

Bolets

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 10 de Novembre

El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda

Durant prop de 40 anys Alemanya es va dividir per una frontera física que va afectar, i molt, la manera de cuinar i també l'alimentació dels berlinesos de l'est i de l'oest. Quin gust tenia la RDA abans de la caiguda del mur de Berlín? Quina olor...

La cuina de Mollet del 4/11/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 04 de Novembre

La cuina de Mollet del 4/11/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 de Novembre

Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús

Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la...

Panellets de pinyons Mengem - Diari ARA
Dimecres, 30 d'Octubre

Panellets de pinyons

El pastisser Ken Ochiai proposa fer a casa els panellets més tradicionals, els de pinyons, tal com els elabora a la pastisseria Takashi Ochiai, a Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 d'Octubre

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules

La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor...

La cuina de Mollet del 21/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 21 d'Octubre

La cuina de Mollet del 21/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Amanida d'escalivada Mengem - Diari ARA
Diumenge, 20 d'Octubre

Amanida d'escalivada

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Hummus de pèsols Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 d'Octubre

Hummus de pèsols

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 09 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 7/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 07 d'Octubre

La cuina de Mollet del 7/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Raves i coliflor envinagrats Mengem - Diari ARA
Diumenge, 06 d'Octubre

Raves i coliflor envinagrats

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 06 d'Octubre

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?

Amb l'escriptor i periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós busquem els 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Les patates fregides -o patates rosses- encapçalen la llista; les trobem en plats icònics europeus com ara els...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 02 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Quin és l'origen dels fideus? Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre

Quin és l'origen dels fideus?

I el cuiner Joan Gurguí de La Bikineria ens prepara una recepta amb producte de caça

Arròs negre de sípia Mengem - Diari ARA
Diumenge, 29 de Setembre

Arròs negre de sípia

Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...