Cuina

Darrers episodis dels podcasts en català de la categoria cuina.

Xampinyons Carbó i Puigbert
Dissabte, 25 de Març

Xampinyons

Xampinyons

La dieta Keto funciona? La fonda
Dimecres, 22 de Març

La dieta Keto funciona?

Ari Grau és una jove emprenedora que ha transformat la seva necessitat vital en el seu model d'empresa a partir de fer un canvi d'hàbits alimentaris. Ha engegat una empresa d'oli d'oliva verge extra i una empresa de pastisseria keto. I, a més a...

Parlem de cuina del 20/3/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Març

Parlem de cuina del 20/3/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Bunyols de figa: menjar de Falles per més que passin els anys Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 19 de Març

Bunyols de figa: menjar de Falles per més que passin els anys

Els bunyols de figa, les figues "albardaes", són el menjar de carrer per excel·lència durant les Falles al País Valencià. En parlem amb Vicente Carratalà, al capdavant de la mítica xurreria Verdet de Borriana, a la Plana Baixa, i amb l'escriptor...

Peres Carbó i Puigbert
Dissabte, 18 de Març

Peres

Peres

La cuina viva La fonda
Dimecres, 15 de Març

La cuina viva

La cuina sense foc està més de moda que mai. Les verdures i les begudes fermentades barregen gastronomia i salut a parts iguals. El kimchi coreà i la kombutxa estan guanyant la partida als confitats de la cuina catalana i als refrescos. Per això,...

Parlem de cuina del 13/3/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Març

Parlem de cuina del 13/3/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Al Japó el sushi de salmó no existeix, és un invent nord-americà! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Març

Al Japó el sushi de salmó no existeix, és un invent nord-americà!

Hiroko Shimbo és una cuinera japonesa pionera a introduir la cuina del Japó als Estats Units, on viu des de fa 24 anys i on és tota una autoritat en gastronomia japonesa. Ensenya cuina japonesa a diferents escoles nord-americanes, és consultora de...

Can Calopa, el vi de Barcelona La fonda
Dimecres, 08 de Març

Can Calopa, el vi de Barcelona

Una fonda feta a Can Calopa de Dalt, una masia de Collserola amb una vinya i un projecte cooperatiu d'inclusió social per elaborar uns vins de referència. En Miquel Iglesies, caçador, ens parla de cacera, l'Òscar Gómez ens posa un restaurant del...

Parlem de cuina del 6/3/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Març

Parlem de cuina del 6/3/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

El meu somni no era ser manter. Soc pescador Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Març

El meu somni no era ser manter. Soc pescador

Entrem a "La Cuina del Macba", un dels projectes gastronòmics més engrescadors que coneixem. La seva creadora, la Marina Monsonís, ha convidat Àgueda Vitòria, antropòloga i pescadora del País Valencià, i dos membres del Sindicat Popular de...

Carxofes Carbó i Puigbert
Dissabte, 04 de Març

Carxofes

Carxofes

Escudelles, calderes i els ranxos de carnaval La fonda
Dimecres, 01 de Març

Escudelles, calderes i els ranxos de carnaval

Aquesta fonda treu fum! Passat el Carnestoltes hem fet venir a l'estudi de Catalunya Ràdio els especialistes dels ranxos, calderes i escudelles de Carnaval. Jaume Surià, de l'Escudella Santa Llúcia de Gelida, Salvi Janer i Enric Gual del Ranxo de...

Parlem de cuina del 27/2/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 27 de Febrer

Parlem de cuina del 27/2/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Rap amb bacon Pilota a l'olla
Divendres, 24 de Febrer

Rap amb bacon

La recepta del xef Fermí Puig

Turisme i gastronomia accessibles La fonda
Dimecres, 22 de Febrer

Turisme i gastronomia accessibles

Comencem "La fonda" a les muntanyes de Catalunya. Primer anem cap a Molló per saber de la mà d'en Guillem Pastoret com es viu i treballa amb animals quan la neu arriba a cotes baixes. Després anem cap al Solsonès amb en Marc Casabosch per parlar de...

La Cuina del 21/2/2023 La Cuina
Dimarts, 21 de Febrer

La Cuina del 21/2/2023

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 20/2/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 20 de Febrer

Parlem de cuina del 20/2/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

L'art de curar embotits a muntanya La fonda
Dimecres, 15 de Febrer

L'art de curar embotits a muntanya

Anem fins a Sant Privat d'en Bas, on en David López i el seu pare, en Gregori López, ens expliquen com és l'art d'elaborar embotits i curar-los en un assecador natural al bell mig de la Vall d'en Bas. Posem un nou restaurant de la Bordeta a "La guia...

Parlem de cuina del 13/2/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 13 de Febrer

Parlem de cuina del 13/2/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Dia de la Ràdio: intercanviem micròfons amb la SER Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 12 de Febrer

Dia de la Ràdio: intercanviem micròfons amb la SER

Visitem Carlos Cano, el periodista de la Cadena SER que parla de cuina i gastronomia. En què és insuperable la ràdio? Quin personatge dels que ha entrevistat l'ha influït més? Sobre ràdio i cuina també hi diuen la seva dos companys de la casa:...

La cuina xinesa d'Out of China La fonda
Dimecres, 08 de Febrer

La cuina xinesa d'Out of China

Fa pocs dies que els xinesos han canviat d'any. Per això, a "La fonda" hem anat fins al Restaurant Out of China per conèixer la història i la cuina de les germanes Chenqi i Chenming Wang, que dediquen cos i ànima a fer feliç la seva clientela....

Parlem de cuina del 6/2/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 06 de Febrer

Parlem de cuina del 6/2/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Menjar a l'Antàrtida: cuina de residu zero Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 05 de Febrer

Menjar a l'Antàrtida: cuina de residu zero

Com es cuina a l'Antàrtida? Quina logística cal per gestionar la intendència dels equips de científics durant tot el temps que dura la campanya antàrtica? El nostre company Domènec Subirà és a l'illa de Livingstone, a la base científica...

Pau Santamaria, el llegat gastronòmic d'en Santi La fonda
Dimecres, 01 de Febrer

Pau Santamaria, el llegat gastronòmic d'en Santi

Passem "La fonda" entre horts de la comarca d'Osona i del Solsonès. Primer anem amb en Marc Casabosch, que ens explica quines són les tasques essencials que es poden fer en un hort en aquest gener amb un temps tan plàcid. L'Òscar Gómez ens porta...

Parlem de cuina del 30/1/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 30 de Gener

Parlem de cuina del 30/1/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Gener

Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos

Amb el dissenyador Oscar Guayabero visitem un restaurant de ramen ambientat en la cultura k-pop i el manga per comprovar com l'interiorisme d'un restaurant té la capacitat de transportar-nos en l'espai, i predisposar-nos a menjar una determinada cosa....

La tòfona negra, el diamant negre de la cuina La fonda
Dimecres, 25 de Gener

La tòfona negra, el diamant negre de la cuina

Quan arriben els dies freds, les tòfones maduren sota terra i per això anem a Osona, a Sant Bartomeu del Grau, al restaurant Mas Monells per parlar amb la Clara Bosoms, l'Eduard Aliberch i el Daniel Oliach de la cultura de la tòfona i del Trufforum,...

Parlem de cuina del 23/1/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 23 de Gener

Parlem de cuina del 23/1/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Carn de cavall: un tresor injustament ignorat Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Gener

Carn de cavall: un tresor injustament ignorat

A Catalunya, es produeixen vora els 1.600 poltres l'any, majoritàriament al Pirineu, i no hi ha cap granja en règim intensiu. Descobrim les propietats nutricionals d'aquesta carn, i analitzem els prejudicis que desperta el seu consum amb el...

Xocolata Carbó i Puigbert
Dissabte, 21 de Gener

Xocolata

Xocolata

La vaca Angus de Mieres La fonda
Dimecres, 18 de Gener

La vaca Angus de Mieres

A "La fonda" donem voltes per Catalunya per conèixer les diferents races d'animals. Aquesta vegada anem fins a Mieres, entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany, per conèixer el projecte de la Bàrbara i en David. En Marc Casabosch ens explica com és...

Parlem de cuina del 16/1/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 16 de Gener

Parlem de cuina del 16/1/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Raül Balam: "Pensava que sense drogues no seria creatiu a la cuina" Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Gener

Raül Balam: "Pensava que sense drogues no seria creatiu a la cuina"

Anem fins a Sant Pol de Mar, al Maresme, per visitar Raül Balam Ruscalleda. Ens rep al seu restaurant Cuina Sant Pau, on antigament havia estat el mític Sant Pau de la seva mare, Carme Ruscalleda. Aprofitem que acaba de publicar el llibre "Enganxat"...

Xató Pilota a l'olla
Divendres, 13 de Gener

Xató

La recepta del xef Fermí Puig

Noves tendències gastronòmiques del 2023 La fonda
Dimecres, 11 de Gener

Noves tendències gastronòmiques del 2023

Parlem de les noves tendències de la gastronomia i l'alimentació per aquest 2023. Comencem amb un informe de The Fork que ens fa reflexionar. Seguim amb "La Guia Virginias" on l'Òscar Gómez ens posa un restaurant del Fort Pienc. El xef privat...

Parlem de cuina del 9/1/2023 Parlem de cuina
Dilluns, 09 de Gener

Parlem de cuina del 9/1/2023

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com