Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Deixa'm tastar (14/03/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 14 de Març

Deixa'm tastar (14/03/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (07/03/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 07 de Març

Deixa'm tastar (07/03/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (29/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 29 de Febrer

Deixa'm tastar (29/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (22/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 22 de Febrer

Deixa'm tastar (22/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (15/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 15 de Febrer

Deixa'm tastar (15/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (08/02/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 08 de Febrer

Deixa'm tastar (08/02/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Deixa'm tastar (25/01/2020) Deixa'm tastar
Dissabte, 25 de Gener

Deixa'm tastar (25/01/2020)

Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00

Quin és l'origen dels fideus? Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre

Quin és l'origen dels fideus?

I el cuiner Joan Gurguí de La Bikineria ens prepara una recepta amb producte de caça

Engreixa menjar amb el mòbil a taula? Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre

Engreixa menjar amb el mòbil a taula?

Tertúlia amb la dietista-nutricionista Júlia Farré, la psicòloga infantil Judit Teixidor i la professora de protocol Montse Guals

Descobrim Cuina Justa Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre

Descobrim Cuina Justa

Enguany celebra 25 anys i en parlem amb el seu director Alex Pujol

Veure més episodis