Deixa'm tastar
Dissabte, 14 de Març
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 07 de Març
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 29 de Febrer
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 22 de Febrer
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 15 de Febrer
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 08 de Febrer
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 25 de Gener
Els dissabtes, a les 13:00, la gastronomía amb Marc Orozco i Xènia Roset de 13:00 a 14:00
Deixa'm tastar
Dissabte, 26 d'Octubre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 12 d'Octubre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dilluns, 07 d'Octubre
Joan Ribas, antropòleg de la Fundació Alícia, ens ho desvetlla
Deixa'm tastar
Dilluns, 07 d'Octubre
Una recepta elaborada amb alvocat, poma verda i parmesà
Deixa'm tastar
Dilluns, 07 d'Octubre
En parlem amb una pacient diagnosticada fa 25 anys i amb Maribel Serrano, membre de la Junta de l'Associació Celíacs de Catalunya
Deixa'm tastar
Dissabte, 05 d'Octubre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre
I el cuiner Joan Gurguí de La Bikineria ens prepara una recepta amb producte de caça
Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre
Dels restaurants Lluerna i Bar Verat, i del restaurant Hisop de Barcelona
Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre
Una proposta gastronòmica que aposta pel concepte "Street Food"
Deixa'm tastar
Dissabte, 28 de Setembre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dimarts, 24 de Setembre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dilluns, 16 de Setembre
L'escriptor i gastrònom Jaume Fàbrega ens ho desvetlla
Deixa'm tastar
Dilluns, 16 de Setembre
La recepta d'aquesta setmana és un caputxino de bolets amb trompetes de la mort
Deixa'm tastar
Dilluns, 16 de Setembre
Un plat tradicional de Tossa de Mar que dóna nom a les jornades gastronòmiques del municipi
Deixa'm tastar
Dissabte, 14 de Setembre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre
Isabel Lugo, professora d'Història de la Gastronomia del CETT, ens ho desvetlla
Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre
Una recepta amb una fruita de temporada
Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre
Tertúlia amb la dietista-nutricionista Júlia Farré, la psicòloga infantil Judit Teixidor i la professora de protocol Montse Guals
Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre
Anem cap al Mercat d'Horta per conèixer a l'Àngels i al Xavier Clajer de Fruites i Verdures Melich
Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre
Enguany celebra 25 anys i en parlem amb el seu director Alex Pujol
Deixa'm tastar
Dissabte, 07 de Setembre
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 24 d'Agost
Tramo de 13:00 a 14:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 21 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 20 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 14 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 13 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 07 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 06 de Juliol
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 30 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 29 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 23 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 22 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Diumenge, 16 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dissabte, 15 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar
Deixa'm tastar
Dimarts, 11 de Juny
El xef Carles Abellán ens ha explicat les novetats i millores que s'han fet al restaurant
Deixa'm tastar
Dimarts, 11 de Juny
I sorteja un àpat per a dues persones a través del seu perfil d'Instagram
Deixa'm tastar
Dimarts, 11 de Juny
Un producte típic de les Terres de l'Ebre que ens cuina el xef Fran López
Deixa'm tastar
Dimarts, 11 de Juny
Anem fins a Palamós per conèixer tots els detalls del producte estrella del municipi
Deixa'm tastar
Dimarts, 11 de Juny
Josep Pelegrín, sommelier i membre de la comissió organitzadora de ViBa: "Hem incorporat la gastronomia de la comarca perquè no entenem el vi sense cuina"
Deixa'm tastar
Diumenge, 09 de Juny
Tramo de 11:00 a 12:00 de Deixa'm tastar