XAVIER FABRA
QUINTAFORCA
NULLES
(Alt Camp)
Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.)
Producte principal: moixina (peix)/pèsols negres.
Temporada: tardor/hivern
XAVIER FABRA
QUINTAFORCA
NULLES
(Alt Camp)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40 min
Producte principal: fideus/carbassa/calamar
Temporada: tardor/tot l'any
CUINA DE CASA
MIQUEL LLULL
ENGINYER
MANACOR
(Mallorca)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 50'
Producte principal: albergínies
Temporada: estiu/tardor
GERARD SOLÍS
EL RACÓ
SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
(Baix Llobregat)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 2 h 30 min
Producte principal: carn de porc/cireres seques/castanyes
Temporada: tardor/hivern
GERARD SOLÍS
El RACÓ
SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
Baix Llobregat
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 2 h
Producte principal: mongetes/botifarra/ceps
Temporada: tardor
Restaurant NOU MODERNO
Cuiner.- Maria Rosa Vallespir .- VILALBA DELS ARCS (TERRA ALTA)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h
Producte principal: ametlles
Temporada: tot l'any
Pere Planagumà, Restaurant Les Cols, Olot
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 20 min (més la cocció de les conserves)
Producte principal: rovellons/enciams
Temporada: tardor
DINA PIERA
RESTAURANT L'Ó
SANT BENET DE BAGES
Bages
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 2 h
Producte principal: tripa de bacallà/verdures de temporada
Temporada: tardor
MARC GASCONS
RESTAURANT ELS TINARS
LLAGOSTERA (Gironès)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 3h
Producte principal: patates
Temporada: estiu/ tot l'any
MARC GASCONS
RESTAURANT ELS TINARS
LLAGOSTERA (Gironès)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 2 h (més 12 h de nevera)
Producte principal: bacallà/ametlles
Temporada: estiu/tardor
MARC GASCONS
RESTAURANT ELS TINARS
LLAGOSTERA
(Gironès)
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 2 h
Producte principal: turbot
Temporada: tardor/tot l'any
ANDRÉS HERREROS
LA CUCANYA
VILANOVA I LA GELTRÚ
(Garraf
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40'
Producte principal: calamarsons
Temporada: tot l'any
DAVID MENDIOROZ
DIRECTOR DE COMPTES
BARCELONA
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 1h 30 min.
Producte principal: carn de vedella
Temporada: tot l'any
TERESA CARLES
RESTAURANT PARADÍS
LLEIDA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h 30 min. (més el temps de refredar)
Producte principal: farina integral/llet de coco/xocolata
Temporada: tot l'any
JÚLIA GUERRERO
12 ANYS
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1 h ( més el temps de refredar-lo)
Producte principal: farina i xocolata sense gluten
Temporada: tot l'any
LLUÍS ESTRADA CANAL
PASTISSERIA CANAL
BARCELONA
Dificultat: baixa
Temps d'elaboració: 20 minuts (més el temps de refredar)
Producte principal: xocolata
Temporada: estiu/tot l'any
LLUÍS ESTRADA CANAL
PASTISSERIA CANAL
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 30' (més el temps de congelar)
Producte principal: nata/ous/maduixes/cacau
Temporada: estiu/tot l'any
LLUÍS ESTRADA CANAL
PASTISSERIA CANAL
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 1h30'
Producte principal: ous/préssec/pinya/nata
Temporada: estiu / tot l'any
LLUÍS ESTRADA CANAL
PASTISSERIA CANAL
BARCELONA
Dificultat: mitjana
Temps d'elaboració: 40 minuts (més el temps de congelar)
Producte principal: formatge mascarpone/galetes/xocolata
Temporada: estiu i tot l'any