Que no falti de res
Dimarts, 26 de Juny
Últim programa de la temporada, on Carles Fité, Jordi Jacas i Josep Lluís Santiso hen sortit dels estudis per anar a la cuina del Molí de l'Escala i fer el programa des d'allà. Cuinem un pop a la gallega i un ceviche amb els peixos pescats per en...
Que no falti de res
Dimarts, 26 de Juny
Josep Lluís Santiso interpreta la cançó titulada "Que no falti de res", que ha compost expressament per al programa, i ens explica com ha anat el procés de composició d'aquesta rumba fresca i alegre.
Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny
Aprofitem que arriba l'estiu per agafar la bicicleta i fer una mica d'esport. Parlem de cicloturisme i del fet que Girona s'ha convertit en un referent mundial del sector. També aprenem la millor manera de bullir ous, recordem el millor partit de...
Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny
En Carles Fité s'atreveix a triar el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça. Una tria gens fàcil per la quantitat de bons partits que ha fet el millor jugador del món. Quin partit ha triat?
Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny
Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una...
Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny
Aquesta setmana arrenca el Mundial i aprofitem per parlar amb tot un expert, el periodista Toni Padilla. També repassem les participacions del Barça al Mundial... de clubs. En Santiso ens fa un repàs de les cançons relacionades amb la Copa del Món...
Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny
Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i,...
Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny
En Jordi Jacas ens dona tota una lliçó per evitar que se'ns oxidin alguns productes de la nostra cuina. Consells pràctics, senzills i sobretot molt útils que ens ajudaran a fer que no se'ns oxidin productes com els plàtans o les patates.
Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny
Dediquem el programa a Girona i ho fem barrejant gastronomia i futbol. Per un cantó, parlem de producte, i concretament de les anxoves de l'Escala, i per un altre recordem la històrica temporada del Girona a Primera Divisió des del seu ascens. I...
Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny
En Josep Lluís Santiso ens sorprèn aquesta vegada amb tot el que es pot aconseguir amb la música i la importància que té en molts aspectes de la nostra vida. Com de fet també tenen el menjar i el beure.
Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny
Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un...
Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig
Un dels actius més importants del Barça és el valor de la Masia i la qualitat i talent que l'habita. Però a la gastronomia també tenim un munt de masies al territori on es pot degustar molt bona cuina i també s'hi acumula molt talent i sobretot...
Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig
En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem...
Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig
El Barça ha guanyat la Lliga número 25 de la seva història i el Carles Fité ens ha preparat un resum dels millors moments de la temporada per reviure el camí que ha portat els blaugranes a una de les victòries més àmplies i plàcides, que ha...
Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig
Aprofitem per dedicar el programa al capità del Barça: Andrés Iniesta. Després de jugar el seu últim partit amb el club blaugrana, li volem rendir homenatge. I ho fem parlant amb Ramon Besa, periodista i coautor de la seva biografia i repassant...
Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig
En Jordi Jacas ens sorprèn explicant-nos una tècnica molt particular per obtenir el millor gust de la ceba, la ceba cop de puny. Una pràctica molt curiosa i, fins i tot, divertida.
Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig
Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que...