Que no falti de res

Cuina

Carles Fité, periodista esportiu, i Jordi Jacas, cuiner, parlen de bon menjar i el Futbol Club Barcelona.

RSS feed

2x37 Cuinant al restaurant del Molí de l'Escala Que no falti de res
Dimarts, 26 de Juny

2x37 Cuinant al restaurant del Molí de l'Escala

Últim programa de la temporada, on Carles Fité, Jordi Jacas i Josep Lluís Santiso hen sortit dels estudis per anar a la cuina del Molí de l'Escala i fer el programa des d'allà. Cuinem un pop a la gallega i un ceviche amb els peixos pescats per en...

La rumba del Que no falti de res
Dimarts, 26 de Juny

La rumba del "Que no falti de res"

Josep Lluís Santiso interpreta la cançó titulada "Que no falti de res", que ha compost expressament per al programa, i ens explica com ha anat el procés de composició d'aquesta rumba fresca i alegre.

2x36 Bicicletes i gastronomia Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny

2x36 Bicicletes i gastronomia

Aprofitem que arriba l'estiu per agafar la bicicleta i fer una mica d'esport. Parlem de cicloturisme i del fet que Girona s'ha convertit en un referent mundial del sector. També aprenem la millor manera de bullir ous, recordem el millor partit de...

El millor partit de Messi Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny

El millor partit de Messi

En Carles Fité s'atreveix a triar el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça. Una tria gens fàcil per la quantitat de bons partits que ha fet el millor jugador del món. Quin partit ha triat?

Isidre Mor, la moda del cicloturisme Que no falti de res
Dimarts, 19 de Juny

Isidre Mor, la moda del cicloturisme

Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una...

2x35 Temps de Mundial Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny

2x35 Temps de Mundial

Aquesta setmana arrenca el Mundial i aprofitem per parlar amb tot un expert, el periodista Toni Padilla. També repassem les participacions del Barça al Mundial... de clubs. En Santiso ens fa un repàs de les cançons relacionades amb la Copa del Món...

Toni Padilla, el crac del Mundial Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny

Toni Padilla, el crac del Mundial

Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i,...

Evitar oxidacions Que no falti de res
Dimarts, 12 de Juny

Evitar oxidacions

En Jordi Jacas ens dona tota una lliçó per evitar que se'ns oxidin alguns productes de la nostra cuina. Consells pràctics, senzills i sobretot molt útils que ens ajudaran a fer que no se'ns oxidin productes com els plàtans o les patates.

2x34 Girona, anxoves i records Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny

2x34 Girona, anxoves i records

Dediquem el programa a Girona i ho fem barrejant gastronomia i futbol. Per un cantó, parlem de producte, i concretament de les anxoves de l'Escala, i per un altre recordem la històrica temporada del Girona a Primera Divisió des del seu ascens. I...

El poder de la música Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny

El poder de la música

En Josep Lluís Santiso ens sorprèn aquesta vegada amb tot el que es pot aconseguir amb la música i la importància que té en molts aspectes de la nostra vida. Com de fet també tenen el menjar i el beure.

Enric Fanlo, anxoves de l'Escala Que no falti de res
Dimarts, 05 de Juny

Enric Fanlo, anxoves de l'Escala

Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un...

2x33 La Masia catalana, bona cuina i bons jugadors Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig

2x33 La Masia catalana, bona cuina i bons jugadors

Un dels actius més importants del Barça és el valor de la Masia i la qualitat i talent que l'habita. Però a la gastronomia també tenim un munt de masies al territori on es pot degustar molt bona cuina i també s'hi acumula molt talent i sobretot...

Aprofitar la brasa Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig

Aprofitar la brasa

En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem...

Resum de la Lliga 2017-2018 Que no falti de res
Dimarts, 29 de Maig

Resum de la Lliga 2017-2018

El Barça ha guanyat la Lliga número 25 de la seva història i el Carles Fité ens ha preparat un resum dels millors moments de la temporada per reviure el camí que ha portat els blaugranes a una de les victòries més àmplies i plàcides, que ha...

2x32 Homenatge a Iniesta Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig

2x32 Homenatge a Iniesta

Aprofitem per dedicar el programa al capità del Barça: Andrés Iniesta. Després de jugar el seu últim partit amb el club blaugrana, li volem rendir homenatge. I ho fem parlant amb Ramon Besa, periodista i coautor de la seva biografia i repassant...

La ceba cop de puny Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig

La ceba cop de puny

En Jordi Jacas ens sorprèn explicant-nos una tècnica molt particular per obtenir el millor gust de la ceba, la ceba cop de puny. Una pràctica molt curiosa i, fins i tot, divertida.

Ramon Besa, mestre del periodisme Que no falti de res
Dimarts, 22 de Maig

Ramon Besa, mestre del periodisme

Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que...