Gastronomia - Els Experts
Amb Laura Conde i Isaac Petràs, responsable de Bolets Petràs i de la botiga BCN Insects al mercat de la Boqueria de Barcelona, fem un tast d'insectes suculents. Grills cruixents, taràntules a la brasa, formigues dolces, són la nova tendència......
Gastronomia - Els Experts
Laura Conde ens explica consells de gastronomia sana per afrontar el Blue Monday i la pujada de gener al supermercat.
Gastronomia - Els Experts
Amb Laura Conde repassem el que ens portarà el 2019 en novetats gastronòmiques del primer plat a les postres amb nou personatges destacats de la gastronomia de l'Estat.
Gastronomia - Els Experts
Amb Laura Conde parlem de com parar la taula de Nadal, de distribuir els convidats estratègicament, de no atipar-nos amb els aperitius, de servir els nens a banda i de no variar amb els vins i caves. A més, ens explica secrets per no engreixar-nos,...
Gastronomia - Els Experts
Laura Conde ens explica la llegenda de la creació del panettone, fem un tast del millor panettone d'Espanya i ens dona les pistes per diferenciar entre un d'industrial d'un de qualitat artesanal.
Gastronomia - Els Experts
Ricard Martin ho té clar: Són una de les modes amb més poca substància del moment i, com a tal, estan triomfant. Els bars especialitzats en cereals d'esmorzar apareixen com a bolets a ciutats com Barcelona, on ja en podem trobar quatre o cinc. El...
Gastronomia - Els Experts
La col·laboradora més gourmet d'"Els experts" arriba avui acompanyada de Luc Talbordet, propietari de la Fromagerie Can Luc, al barri de Gràcia de Barcelona. Ens expliquen les millors receptes amb formatge, i ens aconsellen descobrir-ne la gran...
Gastronomia - Els Experts
La nostra col·laboradora Mònica Escudero ens parla de les virtuts dels productes de temporada. Coneixerem la fruita i la verdura de proximitat i de primavera, i les millors receptes on aplicar-les.