Tortell de Reis amb un toc japonès
Dimecres, 02 de Gener de 2019
La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en una referència pel seu panettone, que ha guanyat el premi al millor panettone de l’estat espanyol. Però també hi ressalta el tortell de Reis, que crea l’artesà Jordi Morelló unint gustos japonesos a la recepta original. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq · Subscriu-te al newsletter de l'Ara.cat: http://bit.ly/1GtlQCw
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Mengem - Diari ARA