Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16
A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16
A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16
A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
Cuinem un suquet de peix al "Tapias variades" - 10/07/16
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Cuinem un suquet de peix al "Tapias variades" - 10/07/16
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Cuinem un suquet de peix al "Tapias variades" - 10/07/16
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Tomàquets per a tots els gustos - 09/07/16
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
Tomàquets per a tots els gustos - 09/07/16
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
Tomàquets per a tots els gustos - 09/07/16
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
Les millors amanides d'estiu - 03/07/16
La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.
Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16
Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.
La moda dels sucs verds. Quines són les millors receptes? - 02/07/16
Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.
Totes les possiblitats culinàries del cava al "Tapias variades" - 25/06/16
Hem recopilat receptes amb cava amb l'enòleg Àlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Català de la Cuina
El secret de l'arròs a la cassola - 19/06/16
Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.
Cuinem vedella al Restaurant Occi, de Girona - 18/06/16
Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la
Cuinem carbassó al "Tapias variades"! - 12/06/16
Hem recopilat receptes amb carbassó acompanyats de Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet.
Descobrim receptes per cuinar quinoa al "Tapias Variades" - 11/06/16
Ho hem fet acompanyats de la Teresa Carles, xef del restaurant de cuina vegetariana Teresa Carles.
La sobrassada, al "Tapias Variades" - 05/06/16
Ens acompanya la mallorquina Pema Maymó, del restaurant Idò DO Balear, per parlar de la sobrassada. Hem comentat algunes de les receptes més populars de Mallorca.
Les millors receptes de macarrons - 04/06/16
Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.
Cuinem rap al "Tapias variades" - 29/05/16
Hem recopilat receptes amb rap amb David Solé, xef del Restaurant Barquet, de Tarragona.
Múrgoles i moixernons, bolets que es cullen i es cuinen per primavera - 28/05/16
Al "Tapias variades" hem parlat de múrgoles i moixernons amb Edu Azuaza, cuiner del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià
Cuinem lluç al "Tapias variades"! - 24/05/16
Hem recopilat receptes amb lluç amb el xef Sergio Humada, del Via Veneto
Cuinem amb wok al "Tapias Variades"! - 22/05/16
Hem parlat del tipus de menjar que es pot fer en aquesta espècie de paella que es fa servir a l'est i sud-est d'Àsia, amb Josep Maria Kao, xef del restaurant Shangai de Barcelona
Cuinem peix blau al "Tapias variades"! - 21/05/16
Hem recopilat receptes amb sardina, seitó i verat amb la Carme Picas, cuinera del restaurant el Ginjoler, de Sant Feliu de Guíxols.
Cuinem croquetes al "Tapias Variades" - 14/05/16
Ens visita el director de qualitat de Casa Alfonso, Josep Maria Torres, per parlar de les croquetes. Hem descobert que hi ha vida més enllà de les croquetes més tradicionals i que qualsevol ingredient és vàlid.
Cuinem amb cireres al "Tàpias variades" - 08/05/16
Ens ha visitat tot un expert de la cuina de les cireres, el xef Gerard Solís, per descobrir diferents receptes amb aquesta fruita de temporada
Cuinem amb vinagre al "Tàpias variades" - 07/05/16
Ens acompanya el director comercial del celler Augustus Forum, Albert Roca, per parlar dels diferents tipus de vinagre i descobrir els seus secrets a la cuina
Cuinem amb vinagre al "Tapias Variades" - 07/05/16
Ens acompanya el director comercial del celler Augustus Forum, Albert Roca, per parlar dels diferents tipus de vinagre i descobrir els seus secrets a la cuina.
Ferran Adrià: "El millor vi del món és industrial" - 01/05/16
Convidat de luxe al "Tapias variades" del dia del treballador: Ferran Adrià ens ha presentat el llibre "T'ho explico a la cuina", on explica receptes inspirades en personatges de Disney.
Cuinem amb espàrrecs al "Tapias variades" - 30/04/16
Hem recopilat receptes amb espàrrecs amb Xavier Llanos, cuiner del restaurant Plats de Cornellà de Llobregat
Els millors llibres de cuina d'aquest Sant Jordi al "Tapias Variades"! - 23/04/16
Pere Tapias i Tana Collados, periodista gastronòmica, ens han fet unes quantes recomanacions de llibres sobre cuina per aquesta diada.
Descobrim els carpaccios al "Tapias Variades"! - 17/04/16
El xef Josep Álvarez ens ha explicat els millors secrets dels carpaccios. Amb Pere Tàpias i els oients hem après diferents receptes de carn, peix, fruites i verdures.
A "Tàpias variades" cuinem mongetes - 16/04/16
Amb el cuiner Carles Calsina, del restaurant Garbí, de Castellar del Vallès, descobrim la cuina de les mongetes i parlem d'algunes de les seves millors receptes.
La sípia, millor amb pell o sense? - 10/04/16
Al "Tapias Variades" hem recopilat receptes amb sípia amb Marc Singla, xef del restaurant La Mar Salada, i amb Albert Enrich, propietari del restaurant.
Cuinem mandonguilles al "Tapias variades"! - 03/04/16
Amb Pere Tapias i el xef Edu Azuaza descobrim tots els secrets d'un dels clàssics de la cuina: les mandonguilles!
Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16
Amb Pere Tapias i el xef Xavier Pellicer descobrim que les maduixes i els maduixots, més enllà de les postres, també són ideals per fer servir ens primers i segons plats. Comentem algunes receptes i parlem de com conservar-los i com triar-ne els...
Cuinem xai al "Tapias variades" - 27/03/16
Avui hem recopilat receptes amb xai amb Francesc Rovira, xef de la Fonda Xesc
Cuinem amb farigola i romaní al "Tàpias variades" - 26/03/16
Ens ha visitat Núria Duran, autora del llibre "La cuina del bosc. Plantes silvestres comestibles" per recopilar receptes amb aquestes dues plantes
Les closques marítimes, protagonistes del "Tapias variades"! - 20/03/16
Amb en Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià de Barcelona, hem recopilat receptes amb cloïsses, musclos, tellerines...
Cuinem conill al "Tapias Variades"! - 19/03/16
Hem recopilat receptes de conill amb Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet
Jordi Cruz ens parla de l'escarola al "Tapias variades" - 13/03/16
Ens ha visitat el cuiner Jordi Cruz, amb qui hem pogut parlar de l'escarola i de les seves possibilitats a la cuina.
Descobrim el tofu al "Tapias Variades" - 12/03/16
Roger Ortuño ens ha explicat tots els secrets del tofu i hem après diferents maneres de cuinar-lo. Ortuño també ens ha anunciat que el govern japonès l'ha nomenat com ambaixador de la cuina japonesa.
Cuinem salmó al "Tàpias variades" - 06/03/16
Ens ha visitat el xef David Solé, del restaurant Barquet, de Tarragona, amb qui hem recopilat les receptes dels oients amb aquest peix de riu i mar
Cuinem faves al "Tapias variades"! - 05/03/16
Ens ha visitat Núria May, cuinera de la Fundació Alícia, amb qui hem recopilat receptes amb faves.
La xocolata no és només per a les postres! - 28/02/16
Ricard Martínez, xef de l'Espai Sucre de Barcelona, ha vingut al "Tapias Variades" per parlar de receptes amb xocolata
Cuinem ous al "Tapias variades"! - 27/02/16
Ens ha visitat Iker Erauzkin, xef de l'espai gastronòmic UMA, per parlar de receptes fetes amb ous
La cuina del bacallà - 21/02/16
Ens acompanya el cuiner Ignasi Camps, de Cantonigròs, per parlar de com cuinar el bacallà. Juntament amb en Pere Tapias, descobrim els secrets d'aquest peix i sentim les receptes dels oients.
El secret dels calçots - 20/02/16
Parlem del producte estrella de Catalunya, els calçots, amb en Pere Tapias i el cuiner Àlex Segú, autor del llibre "La calçotada ideal i altres receptes amb calçots"
Coneixem els arrossaires del delta - 07/02/16
Al "Tapias variades" parlem del producte estrella del delta de l'Ebre, l'arròs, i coneixem un arrossaire, el Juan Trías, de l'empresa Illa de Riu
Els secrets de la tòfona - 06/02/16
El cuiner Edu Azuaza i en Pere Tapias ens han explicat els secrets del bolet més preuat: la tòfona
La col amb Fina Puigdevall de "Les cols" - 31/01/16
Hem recopilat receptes amb cols amb l'ajuda de la xef del restaurant d'Olot. La xef té dues estrelles Michelin i fa l'assessoria culinària de Mas de Torrent.
La col amb Fina Puigdevall, de Les Cols - 31/01/16
Hem recopilat receptes amb cols amb l'ajuda de la xef del restaurant d'Olot. La xef té dues estrelles Michelin i fa l'assessoria culinària de Mas de Torrent.
Aprenem a cuinar pasta llarga al "Tapias Variades"! - 30/01/16
Hem recopilat receptes amb pasta llarga amb Rafa Peña, cuiner del restaurant Gresca.
Cuinem llom i llamineres de porc al "Tapias variades"! - 24/01/16
Hem recopilat receptes de carn de porc, llom i llamineres amb el xef Sergi de Meià.
Cuinem pèsols al "Tapias variades"! - 23/01/16
Hem recopilat receptes amb pèsols amb Raül Balam Ruscalleda, xef del restaurant Moments.
Celebrem l'Any Internacional dels Llegums al "Tapias variades" - 17/01/16
El 2016 és l'Any Internacional dels Llegums. Per això, avui en Pere Tapias ens ha parlat dels cigrons.
Cuinem amb peres al "Tapias Variades"! - 16/01/16
En Pere Tapias i el cuiner Fermí Puig ens expliquen els millors secrets per cuinar amb aquesta fruita, no gaire habitual als nostres plats
"Els cítrics són l'alegria de la cuina" - 09/01/16
Hem recopilat receptes amb cítrics amb els oients i Sergio Humada, cuiner del Via Veneto de Barcelona
Carme Ruscalleda ens parla de l'all i el julivert! - 03/01/16
La xef Carme Ruscalleda ens ha acompanyat per parlar de l'all i el julivert a la cuina. Hem descobert diferents receptes, totes molt variades, i hem explicat com podem fer una bona picada d'all i julivert.