Tàpias variades

Cuina

L'espai gastronòmic de Pere Tàpies.

RSS feed

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16 Tàpias variades
Diumenge, 17 de Juliol

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16

A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16 Tàpias variades
Diumenge, 17 de Juliol

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16

A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16 Tàpias variades
Diumenge, 17 de Juliol

Els millors gelats per aquest estiu - 17/07/16

A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16 Tàpias variades
Diumenge, 03 de Juliol

Les millors amanides d'estiu - 03/07/16

La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16 Tàpias variades
Dissabte, 02 de Juliol

Les claus d'un bon suc verd - 02/07/16

Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.

El secret de l'arròs a la cassola - 19/06/16 Tàpias variades
Diumenge, 19 de Juny

El secret de l'arròs a la cassola - 19/06/16

Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.

La sobrassada, al Tàpias variades
Diumenge, 05 de Juny

La sobrassada, al "Tapias Variades" - 05/06/16

Ens acompanya la mallorquina Pema Maymó, del restaurant Idò DO Balear, per parlar de la sobrassada. Hem comentat algunes de les receptes més populars de Mallorca.

Les millors receptes de macarrons - 04/06/16 Tàpias variades
Dissabte, 04 de Juny

Les millors receptes de macarrons - 04/06/16

Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.

Cuinem amb wok al Tàpias variades
Diumenge, 22 de Maig

Cuinem amb wok al "Tapias Variades"! - 22/05/16

Hem parlat del tipus de menjar que es pot fer en aquesta espècie de paella que es fa servir a l'est i sud-est d'Àsia, amb Josep Maria Kao, xef del restaurant Shangai de Barcelona

Cuinem croquetes al Tàpias variades
Dissabte, 14 de Maig

Cuinem croquetes al "Tapias Variades" - 14/05/16

Ens visita el director de qualitat de Casa Alfonso, Josep Maria Torres, per parlar de les croquetes. Hem descobert que hi ha vida més enllà de les croquetes més tradicionals i que qualsevol ingredient és vàlid.

A Tàpias variades
Dissabte, 16 d'Abril

A "Tàpias variades" cuinem mongetes - 16/04/16

Amb el cuiner Carles Calsina, del restaurant Garbí, de Castellar del Vallès, descobrim la cuina de les mongetes i parlem d'algunes de les seves millors receptes.

La sípia, millor amb pell o sense? - 10/04/16 Tàpias variades
Diumenge, 10 d'Abril

La sípia, millor amb pell o sense? - 10/04/16

Al "Tapias Variades" hem recopilat receptes amb sípia amb Marc Singla, xef del restaurant La Mar Salada, i amb Albert Enrich, propietari del restaurant.

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16 Tàpias variades
Dissabte, 02 d'Abril

Maduixes i maduixots més enllà de les postres - 02/04/16

Amb Pere Tapias i el xef Xavier Pellicer descobrim que les maduixes i els maduixots, més enllà de les postres, també són ideals per fer servir ens primers i segons plats. Comentem algunes receptes i parlem de com conservar-los i com triar-ne els...

Descobrim el tofu al Tàpias variades
Dissabte, 12 de Març

Descobrim el tofu al "Tapias Variades" - 12/03/16

Roger Ortuño ens ha explicat tots els secrets del tofu i hem après diferents maneres de cuinar-lo. Ortuño també ens ha anunciat que el govern japonès l'ha nomenat com ambaixador de la cuina japonesa.

Cuinem salmó al Tàpias variades
Diumenge, 06 de Març

Cuinem salmó al "Tàpias variades" - 06/03/16

Ens ha visitat el xef David Solé, del restaurant Barquet, de Tarragona, amb qui hem recopilat les receptes dels oients amb aquest peix de riu i mar

La cuina del bacallà - 21/02/16 Tàpias variades
Diumenge, 21 de Febrer

La cuina del bacallà - 21/02/16

Ens acompanya el cuiner Ignasi Camps, de Cantonigròs, per parlar de com cuinar el bacallà. Juntament amb en Pere Tapias, descobrim els secrets d'aquest peix i sentim les receptes dels oients.

El secret dels calçots - 20/02/16 Tàpias variades
Dissabte, 20 de Febrer

El secret dels calçots - 20/02/16

Parlem del producte estrella de Catalunya, els calçots, amb en Pere Tapias i el cuiner Àlex Segú, autor del llibre "La calçotada ideal i altres receptes amb calçots"

Coneixem els arrossaires del delta - 07/02/16 Tàpias variades
Diumenge, 07 de Febrer

Coneixem els arrossaires del delta - 07/02/16

Al "Tapias variades" parlem del producte estrella del delta de l'Ebre, l'arròs, i coneixem un arrossaire, el Juan Trías, de l'empresa Illa de Riu

Veure més episodis