Deixa'm tastar
Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

Pàgina 4
Damià Deàs_Caves Vilarnau_Deixa'm tastar
Al brindis Jaume Folguera parlarà amb Damià Deàs d’un projecte ecoeficient de caves Vilarnau.
Neuromàrqueting als restaurants_Deixa'm tastar
ACTUALITAT: Quan ens presentem en un restaurant, i demanem la carta, aquesta està pensada i creada perquè el comensal es decideixi o es decanti per uns plats i no per uns altres? Avui parlarem del neuromàrqueting aplicat a la restauració.
Entrevista Marc Gascons_Els Tinars_Deixa'm tastar
Al plat del dia entrevistarem a Marc Gascons, cuiner del restaurant Els Tinars de Llagostera, Girona, per parlar de la seva cuina i la tragectòria del restaurant.
Guia de Vins de Catalunya_Deixa'm tastar
Al plat del dia farem un brindis amb els creadors i autors de la Guia de Vins de Catalunya, la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover per repassar quins han estat els vins premiats d’enguany i per parlar com no del vi català i el panorama actual a...
Truc del cuiner_Claus per al punt òptim dels arrossos_Deixa'm tastar
Al 'Truc del cuiner' Jordi Casas del restaurant Allium de Barcelona ens explicarà la clau per aconseguir el punt òptim dels arrossos.
Brindis. Preguntes Guia de Vins_Deixa'm tastar
Al plat del dia farem un brindis amb els creadors i autors de la Guia de Vins de Catalunya, la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover per repassar quins han estat els vins premiats d’enguany i per parlar com no del vi català i el panorama actual a...
Tendències càterings_Deixa'm tastar
ACTUALITAT: Parlem de les tendències que vindran el proper any als càterings i què trobarem de cara a aquestes festes.
Truc del cuiner_Com evitar l'amargor dels espinacs_Deixa'm tastar
TRUC DEL CUINER: la Mercè Camins del restaurant Casa Mercè de Fontdepou ens donarà la clau per cuinar i evitar l’amargor dels espinacs.
Carlo Petrini Deixa'm tastar
Al plat del dia entrevistarem Carlo Petrini, fundador del moviment Slow Food. Parlarem del concepte de gastronomia, sostenibilitat i dels conceptes bo, net i just per explicar el què és la qualitat.
Tast de vins de Rías Baixas_Deixa'm tastar
BRINDIS: el sommelier Jaume Folguera ens parlarà del tast de vins de Rías Baixas.
Truc del cuiner. Ignasi Camps com aconseguir una crema untuosa_Deixa'm tastar
Al truc del cuiner l’Ignasi Camps del restaurant de Ca l’Ignasi de Cantonigròs ens donarà la clau perquè quan cuinem una crema surti untuosa.
Fòrum Gastronòmic de Girona. Pep Palau_Deixa'm tastar
Al plat del dia parlarem de la propera edició del Fòrum Gastronòmic de Girona amb el seu director en Pep Palau.
Foodies_I FoodMeetsBcn_Deixa'm tastar
ACTUALITAT: Parlem de foodies aprofitant que s’ha celebrat recentment la I FoodMeetsbcn o el que és el mateix la primera trobada de foodies a Bcn.
La vinya i el celler al mes de novembre_Deixa'm tastar
BRINDIS: el Jaume Folguera ens explicarà com està la vinya i el celler aquest mes de novembre.
A la Taula i al Llit al primer crit_Trinitat_Gilbert_Deixa'm tastar
PLAT DEL DIA: entrevistarem la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert amb qui parlarem del seu nou llibre, A la Taula i al Llit al primer crit.
Formatge suís. Deixa'm tastar
Avui començarem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïsos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana.
Clau per no plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar
ACTUALITAT: Comencem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïssos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana.
TRUC DEL CUINER: Josep Maria Ortega del restaurant...
Com fer arrossos o fumets sense sal_Deixa'm tastar
Al truc del cuiner, La Berta Costa de la Taverna Cal Barber de Sant Antoni de Calonge ens donarà tots els detalls per cuinar arrossos o fer fumets sense utilitzar la sal.
Informe OMS Carn processada_Deixa'm tastar
Avui engeguem el programa parlant de la polèmica amb el consum de la carn processada després de l’informe de la OMS.
Espelta_Deixa'm tastar
ACTUALITAT Parlarem de l’espelta… un blat del qual se’n sent molt a parlar, que està de moda, però que els últims temps va estar a punt de desparèixer tot i ser el blat més antic...penseu que ja s’utilitzava fa més de 7000 anys.
Menús amb cor. Les nous amb Julia Farré
Avui començarem parlant del Pota Blava, l’únic pollastre amb denominació d’indicació geogràfica protegida, i coneixerem de ben a prop com s’organitzen per donar-lo a conèixer i recuperar-lo.
Per fer 'El truc del cuiner' en Quim...
Brindis. El Cabronet, nou vi de Martí Serdà. Deixa'm tastar
Avui començarem parlant del Pota Blava, l’únic pollastre amb denominació d’Indicació geogràfica protegida, i coneixerem de ben a prop com s’organitzen per donar-lo a conèixer i recuperar-lo.
Per fer el truc del cuiner en Quim...
El truc del cuiner. Pop tendre i melós. Deixa'm tastar
Per fer 'El truc del cuiner' en Quim Caselles del restaurant Casamar de Llafranc ens donarà tots els consells perquè quan cuinem pop surti tendre i melós.
Com evitar plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar
Al truc del cuiner en Josep Maria Ortega cuiner de la L’Art de l’Espluga del Francolí ens donarà totes les pautes per no plorar quan pelem cebes.
Parmesà_Deixa'm tastar
Avui començarem descobrint tot el que envolta el concepte de pannier. Reflexionarem al voltant d'algunes preguntes que ens planteja l'expert en pa i creador de la 1a Associació de Panniers, Francesc Altarriba, com per exemple per què en una...
La figura del Pannier_Deixa'm tastar
PLAT DEL DIA: descobrim tot el que envolta el concepte de pannier. Reflexionarem al voltant d'algunes preguntes que ens planteja l'expert en pa i creador de la 1a Associació de Panniers, Francesc Altarriba, com per exemple per què en una...
Joan Roca a San Sebastian. Deixa'm tastar
Al plat del dia aprofitant que el Marc va tastar el menú del restaurant Mugaritz i estant al SSGatronomika va poder entrevistar Andoni Luis Aduriz per parlar del concepte de la seva cuina. I a Joan Roca que ens ha explicat els nous reptes del...
Andoni Luis Aduriz. Deixa'm tastar
Al plat del dia aprofitant que el Marc va tastar el menú del restaurant Mugaritz i estant a l'SSGatronomika va poder entrevistar Andoni Luis Aduriz per parlar del concepte de la seva cuina i Joan Roca, que ens va explicar els nous reptes del Celler de...
El truc del cuiner. Cigrons sense bicarbonat. Deixa'm tastar
Al truc del cuiner en Marc Sánchez del restaurant TARANBANA de Cardedeu ens explicarà com deixar en repòs els cigrons si no tenim bicarbonat.
Com és el Sonso? Deixa'm tastar
Avui començarem el programa parlant del sonso, un peix amb molt de misteri, que enguany costa de trobar al litoral català.
Nodrir la Ciutat. El Peix a plat.
Al plat del dia d’avui reflexionarem sobre el peix, la seva pesca i també el seu consum, perquè s’ha celebrat la la 2a edició de Nodrid la Ciutat… Aquesta vegada des del Moll del Rellotge de Barcelona.
Cheese 2015. Deixa'm tastar
Avui comencem parlant amb tres protagonistes que han pogut viure l’experiència d’anar a la fira Cheese d’enguany a Bra, Italia.
Truc del cuiner. Cotnes de porc cruixents
Al truc del cuiner Marcel Cardona del restaurant Cal Fuster de Barcelona ens dóna tots els detalls per aconseguir unes cotnes ben cruixents.
El Truc del cuiner. Albert Marimon
Al truc del cuiner tenim l’Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega qui ens explica com pelar els pebrots amb facilitat.