Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 4
Neuromàrqueting als restaurants_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Desembre

Neuromàrqueting als restaurants_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Quan ens presentem en un restaurant, i demanem la carta, aquesta està pensada i creada perquè el comensal es decideixi o es decanti per uns plats i no per uns altres? Avui parlarem del neuromàrqueting aplicat a la restauració.  

Entrevista Marc Gascons_Els Tinars_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Desembre

Entrevista Marc Gascons_Els Tinars_Deixa'm tastar

Al plat del dia entrevistarem a Marc Gascons, cuiner del restaurant Els Tinars de Llagostera, Girona, per parlar de la seva cuina i la tragectòria del restaurant.      

Guia de Vins de Catalunya_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Novembre

Guia de Vins de Catalunya_Deixa'm tastar

Al plat del dia farem un brindis amb els creadors i autors de la Guia de Vins de Catalunya, la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover per repassar quins han estat els vins premiats d’enguany i per parlar com no del vi català i el panorama actual a...

Brindis. Preguntes Guia de Vins_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Novembre

Brindis. Preguntes Guia de Vins_Deixa'm tastar

Al plat del dia farem un brindis amb els creadors i autors de la Guia de Vins de Catalunya, la Silvia Naranjo i en Jordi Alcover per repassar quins han estat els vins premiats d’enguany i per parlar com no del vi català i el panorama actual a...

Tendències càterings_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Novembre

Tendències càterings_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Parlem de les tendències que vindran el proper any als càterings i què trobarem de cara a aquestes festes.  

Carlo Petrini Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Novembre

Carlo Petrini Deixa'm tastar

Al plat del dia entrevistarem Carlo Petrini, fundador del moviment Slow Food. Parlarem del concepte de gastronomia, sostenibilitat i dels conceptes bo, net i just per explicar el què és la qualitat.  

Foodies_I FoodMeetsBcn_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Novembre

Foodies_I FoodMeetsBcn_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Parlem de foodies aprofitant que s’ha celebrat recentment la I FoodMeetsbcn o el que és el mateix la primera trobada de foodies a Bcn.  

Formatge suís. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Novembre

Formatge suís. Deixa'm tastar

Avui començarem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïsos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana.  

Clau per no plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Novembre

Clau per no plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Comencem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïssos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana. TRUC DEL CUINER: Josep Maria Ortega del restaurant...

Com fer arrossos o fumets sense sal_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 28 d'Octubre

Com fer arrossos o fumets sense sal_Deixa'm tastar

Al truc del cuiner, La Berta Costa de la Taverna Cal Barber de Sant Antoni de Calonge ens donarà tots els detalls per cuinar arrossos o fer fumets sense utilitzar la sal.  

Espelta_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 28 d'Octubre

Espelta_Deixa'm tastar

ACTUALITAT Parlarem de l’espelta… un blat del qual se’n sent molt a parlar, que està de moda, però que els últims temps va estar a punt de desparèixer tot i ser el blat més antic...penseu que ja s’utilitzava fa més de 7000 anys.  

Menús amb cor. Les nous amb Julia Farré Deixa'm tastar
Dimecres, 21 d'Octubre

Menús amb cor. Les nous amb Julia Farré

Avui començarem parlant del Pota Blava, l’únic pollastre amb denominació d’indicació geogràfica protegida, i coneixerem de ben a prop com s’organitzen per donar-lo a conèixer i recuperar-lo. Per fer 'El truc del cuiner' en Quim...

Brindis. El Cabronet, nou vi de Martí Serdà. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 d'Octubre

Brindis. El Cabronet, nou vi de Martí Serdà. Deixa'm tastar

Avui començarem parlant del Pota Blava, l’únic pollastre amb denominació d’Indicació geogràfica protegida, i coneixerem de ben a prop com s’organitzen per donar-lo a conèixer i recuperar-lo. Per fer el truc del cuiner en Quim...

Com evitar plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 14 d'Octubre

Com evitar plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar

Al truc del cuiner en Josep Maria Ortega cuiner de la L’Art de l’Espluga del Francolí ens donarà totes les pautes per no plorar quan pelem cebes.      

Parmesà_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 14 d'Octubre

Parmesà_Deixa'm tastar

Avui començarem descobrint tot el que envolta el concepte de pannier. Reflexionarem al voltant d'algunes preguntes que ens planteja l'expert en pa i creador de la 1a Associació de Panniers, Francesc Altarriba, com per exemple per què en una...

La figura del Pannier_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 14 d'Octubre

La figura del Pannier_Deixa'm tastar

PLAT DEL DIA: descobrim tot el que envolta el concepte de pannier. Reflexionarem al voltant d'algunes preguntes que ens planteja l'expert en pa i creador de la 1a Associació de Panniers, Francesc Altarriba, com per exemple per què en una...

Joan Roca a San Sebastian. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 07 d'Octubre

Joan Roca a San Sebastian. Deixa'm tastar

Al plat del dia aprofitant que el Marc va tastar el menú del restaurant Mugaritz i estant al SSGatronomika va poder entrevistar  Andoni Luis Aduriz per parlar del concepte de la seva cuina. I a Joan Roca que ens ha explicat els nous reptes del...

Andoni Luis Aduriz. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 07 d'Octubre

Andoni Luis Aduriz. Deixa'm tastar

Al plat del dia aprofitant que el Marc va tastar el menú del restaurant Mugaritz i estant a l'SSGatronomika va poder entrevistar Andoni Luis Aduriz per parlar del concepte de la seva cuina i Joan Roca, que ens va explicar els nous reptes del Celler de...

Com és el Sonso? Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 30 de Setembre

Com és el Sonso? Deixa'm tastar

Avui començarem el programa parlant del sonso, un peix amb molt de misteri, que enguany costa de trobar al litoral català.  

Nodrir la Ciutat. El Peix a plat. Deixa'm tastar
Dimecres, 23 de Setembre

Nodrir la Ciutat. El Peix a plat.

Al plat del dia d’avui reflexionarem sobre el peix, la seva pesca i també el seu consum, perquè s’ha celebrat la la 2a edició de Nodrid la Ciutat… Aquesta vegada des del Moll del Rellotge de Barcelona.  

Cheese 2015. Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 23 de Setembre

Cheese 2015. Deixa'm tastar

Avui comencem parlant amb tres protagonistes que han pogut viure l’experiència d’anar a la fira Cheese d’enguany a Bra, Italia.

Truc del cuiner. Cotnes de porc cruixents Deixa'm tastar
Dimecres, 23 de Setembre

Truc del cuiner. Cotnes de porc cruixents

Al truc del cuiner Marcel Cardona del restaurant Cal Fuster de Barcelona ens dóna tots els detalls per aconseguir unes cotnes ben cruixents.

El Truc del cuiner. Albert Marimon Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Setembre

El Truc del cuiner. Albert Marimon

Al truc del cuiner tenim l’Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega qui ens explica com pelar els pebrots amb facilitat.

Veure més episodis