Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 5
Arròs Delta de l'Ebre Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Setembre

Arròs Delta de l'Ebre

Avui engeguem el programa parlant de l’Arròs de l’Ebre, aprofitant que s’estan celebrant les festes de l’arròs.

El Truc del cuiner. Albert Marimon Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Setembre

El Truc del cuiner. Albert Marimon

Al truc del cuiner tenim l’Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega qui ens explica com pelar els pebrots amb facilitat.

Nespresso, “Les 1.001 formes d'esmorzar al nostre país Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Setembre

Nespresso, “Les 1.001 formes d'esmorzar al nostre país"

Nespresso ha encarregat l’estudi “Les 1.001 formes d'esmorzar al nostre país" sobre els hàbits, els costums, els ingredients i les maneres d'esmorzar per tota la geografia espanyola elaborat per Alpha Research i l'experta gastronòmica Sara...

Verema 2015_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 16 de Setembre

Verema 2015_Deixa'm tastar

En Jaume Folguera i l'Educard Pié del Celler Sicus mantenen una conversa sobre com ha estat la verema d'enguany i les seves particularitats.

El tè_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 17 de Juny

El tè_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Parlem d'una beguda ancestral molt consumida als països asiàtics però que mica en mica també anem consumint i coneixent aquí, el tè.      

Tast a la Rambla Bcn_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 27 de Maig

Tast a la Rambla Bcn_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem Roser Torres, directora del Grup Gsr, qui ens explicarà amb tot detall el què trobarem al Tast a la Rambla que se celebrarà pròximament a Barcelona.  

Slow Fish amb Jordi Limón_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 13 de Maig

Slow Fish amb Jordi Limón_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem amb Jordi Limón, xef del restaurant Somorrostro de Barcelona qui ens parla del moviment Slow Fish, i sobre en quines condicions es troben els nostres mars, quines varietats de peixos estant en perill o com podem influir al...

Ostres del Delta de l'Ebre_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 06 de Maig

Ostres del Delta de l'Ebre_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Ho descobrim tot sobre les ostres, com es cultiven i com està el panorama actual d'aquest molusc amb Gerard Bonet, gerent de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l'Ebre.  

Plantes dels comerços xinesos Deixa'm tastar
Dimecres, 06 de Maig

Plantes dels comerços xinesos

ACTUALITAT: Parlem d'un nou estudi que dóna a conèixer algunes plantes de comerços xinesos i descobrim de quina manera podem utilitzar-les a la cuina de casa nostra.  

Tast decenni Falset_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 06 de Maig

Tast decenni Falset_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera parla del tast del decenni celebrat a Falset on es varen tastar fins a 20 vins de l'any 2005.

Remolatxa_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 29 d'Abril

Remolatxa_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem de la remolatxa, de les seves propietats i les seves aplicacions a la cuina.  

Entrevista Miquel Àngel Oliva_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Abril

Entrevista Miquel Àngel Oliva_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem Miquel Àngel Oliva, fundador de Nova Group, qui ens explica l'última iniciativa impulsada per promoure el turisme i la gastronomia gironina.  

Terra de Garnatxa_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Abril

Terra de Garnatxa_Deixa'm Tastar

BRINDIS: el nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del col·lectiu Terra de Garnatxa i els seus descriptors, de les característiques que té la Garnatxa a Catalunya.

Truita de Riu_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Abril

Truita de Riu_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem de la truita de riu, un producte poc consum a les llars avui dia.

Chateauneuf-du-Pape_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 15 d'Abril

Chateauneuf-du-Pape_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla dels vins catalans presents a la cerimònia d'inducció de la AOC del Chateauneuf-du-Pape.  

Veure més episodis