Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 6
Paella valenciana_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 08 d'Abril

Paella valenciana_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Què és i què no és paella? Parlem de la paella valenciana i els seus ingredients.  

Caves climatitzades_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Març

Caves climatitzades_Deixa'm tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla de caves climatitzades per conèixer quina és la millor manera de conservar els vins ara que ha començat la primavera.  

L'Ou, d'etiqueta amb Dolors Callís_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Març

L'Ou, d'etiqueta amb Dolors Callís_Deixa'm tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem la Dolors Callís, productora catalana d'ous, qui en representació dels productors locals ens parla de la campanya "L'Ou, d'etiqueta" i ens explica tot el què cal saber sobre aquest producte.  

Nou diploma en Cocteleria i Mixologia_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Març

Nou diploma en Cocteleria i Mixologia_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem del primer Diploma d'extensió universitària en Cocteleria i Mixologia del CETT. PLAT DEL DIA: Entrevistem la Dolors Callís, productora catalana d'ous, qui en representació dels productors locals ens parla de la campanya...

Deixa'm Tastar_19.03.15 Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Març

Deixa'm Tastar_19.03.15

ACTUALITAT: Parlem de la polèmica entre pagesos, el Departament d'Agricultura i el Consell Regulador de la DOP Mongeta del Ganxet per la denominació. TRUC DEL CUINER: el cuiner Martí Rosàs del restaurant Ca la Maria de Llagostera ens explica...

Polèmica DOP Mongeta del ganxet_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Març

Polèmica DOP Mongeta del ganxet_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem de la polèmica entre pagesos, el Departament d'Agricultura i el Consell Regulador de la DOP Mongeta del Ganxet per la denominació.  

El julivert com a antioxidant_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Març

El julivert com a antioxidant_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: Oriol Rovira, cuiner del restaurant PORK boig per tu! de Barcelona ens explica com evitar que s'oxidi la carfoxa, això sí sense usar llimona.  

La carxofa_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Març

La carxofa_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem d'un producte de temporada, la carfoxa; de les seves propietats i de les seves característiques.

Nodrid la Ciutat. Pedelada al Parc Agrari del Baix Llobregat Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Març

Nodrid la Ciutat. Pedelada al Parc Agrari del Baix Llobregat

PLAT DEL DIA: Us expliquem de la inciativa Nodrir la Ciutat, una reflexió del producte de proximitat i els seus reptes; Tot sobre rodes! Barcelona pot ser autosuficient? Quins sóns els canals de distribució del producte de proximitat?...

Final del Concurs La Tapa de l'Any_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Març

Final del Concurs La Tapa de l'Any_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Escoltem la veu dels gastrònoms Toni Massanés, Xavier Agulló i el cuiner Alberto Chicote qui ens parlen de la tapa aprofitant que s'ha celebrat recentment el concurs de La Tapa de l'Any.  

La galera_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Març

La galera_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem de la galera, un producte que segur que molts coneixeu però que fins fa pocs anys era un producte poc valorat gastronòmicament i se'n coneixia ben poc.  

La Vinya al març_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Març

La Vinya al març_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla del tiratge i de la feina a la vinya aquest mes de març.  

Festa del Ranxo_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Febrer

Festa del Ranxo_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem del Ranxo, la festa centenària que se celebra arreu de Catalunya.  

Slow Food_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 25 de Febrer

Slow Food_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Parlem de la jornada Slow Food a Gallecs on es va presentar el llibre de Pep Salsetes i on es va fer entrega de les plaques dels restaurants Slow Food.  

Calçots i calçotada_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Febrer

Calçots i calçotada_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem dels calçots i les calçotades aprofitant la nova ruta "Valls, terra de calçots" que s'organitza per primer cop al municipi.  

Com pelar els ous durs més ràpid Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Febrer

Com pelar els ous durs més ràpid

TRUC DEL CUINER: El Roger Boronat de l'enotaberna Els Tres Porquets ens ensenya com aconseguir pelar els ous estalviant temps.  

Concurs de Garnatxes du Monde Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Febrer

Concurs de Garnatxes du Monde

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla dels vins catalans que han obtingut 22 medalles al Concurs de Garnatxes du Monde  

Com fer canelons de plàtan_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Febrer

Com fer canelons de plàtan_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: El xef Paco Méndez dels restaurants Hoja Santa i Niño Viejo de Barcelona ens explica com elaborar canalons de plàtan.  

Good France_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Febrer

Good France_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem del projecte Good France amb un dels restaurants escollits per participar-hi, Mirko Carturan de Caldes de Montbuí.  

Celler Marco Abella_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Febrer

Celler Marco Abella_Deixa'm tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera parla amb David Marco, coopropietari del Celler Marco Abella, premiat amb el Clòs Abella com a millor vi per la revista Wine in China 2014.  

Deixa'm tastar: xató Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Febrer

Deixa'm tastar: xató

Parlem del xató, un plat típic de les comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf del que descobrirem alguns misteris sobre el seu origen.

El peix al plat_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Febrer

El peix al plat_Deixa'm tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem la biòloga marina Anna Bozzano per parlar del projecte "El peix al plat", que busca el consum responsable del peix.  

Jordi Bort i vins catalans_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 28 de Gener

Jordi Bort i vins catalans_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera parla amb Jordi Bort, Director General de l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) sobre els possibles motius de l'augment de vendes de vins catalans que revela un estudi.  

Veure més episodis