Nou diploma en Cocteleria i Mixologia_Deixa'm Tastar

Dimecres, 25 de Març de 2015

ACTUALITAT: Parlem del primer Diploma d'extensió universitària en Cocteleria i Mixologia del CETT.

PLAT DEL DIA: Entrevistem la Dolors Callís, productora catalana d'ous, qui en representació dels productors locals ens parla de la campanya "L'Ou, d'etiqueta" i ens explica tot el què cal saber sobre aquest producte.

RECEPTA: Ens traslladem al restaurant Izarra de Barcelona on ens preparen un plat elaborat amb carxofa, gambes i calamar fresc.

TRUC DEL CUINER: El Xesco BUeno del restaurant Ca l'Esteve de Castellbisbal ens dóna el truc per evitar que un sofregit de tomàquet quedi aigualit.

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla de caves climatitzades per conèixer quina és la millor manera de conservar els vins ara que ha començat la primavera.

GASTROAGENDA: Repassem les activitats per fer els propers dies i recomanem un llibre.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/93917

RSS feed