Deixa'm Tastar_19.03.15
Dimecres, 18 de Març de 2015
ACTUALITAT: Parlem de la polèmica entre pagesos, el Departament d'Agricultura i el Consell Regulador de la DOP Mongeta del Ganxet per la denominació.
TRUC DEL CUINER: el cuiner Martí Rosàs del restaurant Ca la Maria de Llagostera ens explica com aprofitar els calçots que ens han sobrat d'una calçotada.
PLAT DEL DIA I BRINDIS: Entrevistem els autors del llibre "Vi català, una reivindicació història, la Silvia Naranjo i el Jordi Alcover.
RECEPTA: Ens traslladem a la cuina del restaurant Can Solé on en Josep Maria Garcia ens prepara una sèpia amb tomàquet feta al forn.
GASTROAGENDA: Repassem les activitats per fer els propers dies i recomanem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar