Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 7
Peix a la planxa sense oli_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 28 de Gener

Peix a la planxa sense oli_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: Roberto Sihuay del restaurant Ceviche 103 ens explica tots els secrets per cuinar el peix a la planxa sense utilitzar oli.

Com fer una bona escalivada_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 de Gener

Com fer una bona escalivada_Deixa'm tastar

TRUC DEL CUINER: Manel Marquès del restaurant Suquet de l'Almirall de Barcelona ens dóna tots els trucs per fer una bona escalibada.  

Matança del porc_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 de Gener

Matança del porc_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Parlem amb La Catxaruda d'una tradició molt arrelada al nostre país: la matança del porc.  

Ana Tengo i Can Major_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dijous, 08 de Gener

Ana Tengo i Can Major_Deixa'm tastar

PLAT DEL DIA: Ens desplacem a Can Major on entrevistem la cuinera Ana Tengo que aquest any ha estat nominada a Cuiner de l'Any per parlar de la seva cuina.  

Aliments per combatre el fred_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Desembre

Aliments per combatre el fred_Deixa'm Tastar

SALUT A TAULA: La Mariona Rabasa ens fa un repàs dels aliments que ens ajuden a combatre el fred i augmentar les defenses per passar l'hivern.  

Truc del cuiner_Fermí Puig_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Desembre

Truc del cuiner_Fermí Puig_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: El xef Fermí Puig ens explica com aconseguir la cocció perfecte pel rap i com ho hem de fer perquè un ou bullit quedi al punt.  

Brindis: vi Microscopi Deixa'm tastar
Dimecres, 03 de Desembre

Brindis: vi Microscopi

BRINDIS: El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del vi Microscopi.

Dieta Mediterrània_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 03 de Desembre

Dieta Mediterrània_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem el Director Executiu de la Fundació Dieta Mediterrània, Domingo Valiente, per parlar dels nous projectes de la fundació.  

Vi Microscopi_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 03 de Desembre

Vi Microscopi_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del vi Microscopi.  

Com donar sabor al tofú_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 26 de Novembre

Com donar sabor al tofú_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: En Sergi Gómez, cuiner del restaurant L'Antic Forn de Cervera (Lleida) ens dóna els millors trucs per donar sabor al tofú, un producte normalment insípid.  

Guia de Vins de Catalunya 2015 Deixa'm tastar
Dimecres, 26 de Novembre

Guia de Vins de Catalunya 2015

Entrevistem a la Sílvia Naranjo i al Jordi Alcover, autors de la Guia de vins de Catalunya. Amb ells hem parlat sobre la situació actual del vi català i el resultat de la collita d'enguany.

Premis Porc d'Or_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 26 de Novembre

Premis Porc d'Or_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem dels Premis Porc d'Or amb el guanyador de la màxima distinció d'aquests premis, l'Especial Diamant.  

Banc de Llavors_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 19 de Novembre

Banc de Llavors_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem del nou Banc de Llavors del Vallès Oriental inaugurat recentment al Museu de les Ciències Naturals de Granollers.  

Gelats Maximum_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 19 de Novembre

Gelats Maximum_Deixa'm Tastar

PLAT DEL DIA: Entrevistem l'Héctor Argemí de Gelats Maximum, per parlar de les noves tendències de sabors i de tot el que envolta el món dels gelats.  

Truc del cuiner Francesc Rovira_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 19 de Novembre

Truc del cuiner Francesc Rovira_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: El xef Francesc Rovira de la Fonda Xesc de Gombrèn (Girona) ens explica com evitar que ens quedi un arròs excesivament caldós.  

Pick d Pack_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 12 de Novembre

Pick d Pack_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem d'una novetat en el món de l'hosteleria vinculada al concepte packaging.  

Safracat_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 05 de Novembre

Safracat_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem del safrà, del projecte Safrà de la Catalunya Interior i de la creació de la nova agrupació Safracat.  

Veure més episodis