Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 8
AllergyChef_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 29 d'Octubre

AllergyChef_Deixa'm Tastar

SALUT A TAULA: La Mariona Rabassa ens presenta una nova plataforma online a tot Europa de reserves per a al·lèrgics i intoerants alimentaris: AllergyChef.  

Taller Cuina japonesa Saló del Manga_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 29 d'Octubre

Taller Cuina japonesa Saló del Manga_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem amb Roger Ortuño, coordinador del Taller de Cuina Japonesa del Saló del Manga de Barcelona, sobre l'esdeveniment que s'esta celebrant des de dijous 30 d'octubre fins el diumenge 2 de novembre a la Fira de Barcelona.

Truc del cuiner amb Dani Lechuga_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 29 d'Octubre

Truc del cuiner amb Dani Lechuga_Deixa'm Tastar

TRUC DEL CUINER: El cuiner Dani Lechuga del restaurant Caldeni de Barcelona ens dóna tots els trucs per evitar les males olors quan cuinem productes com la coliflor o els peus de porc.  

07 La Recepta. Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Octubre

07 La Recepta. Deixa'm Tastar

Entrevista a Albert Ortiz, "Cuiner de l'any",  al Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Juan Muñoz i René Barbier_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Octubre

Juan Muñoz i René Barbier_Deixa'm Tastar

Programa especial des del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. El nostre sommelier Jaume Folguera entrevista al sommelier Juan Muñoz i al René Barbier per parlar de les joies del Priorat.

Trucs cuiners Fòrum_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 22 d'Octubre

Trucs cuiners Fòrum_Deixa'm Tastar

Programa especial des del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.4   Carme Ruscalleda del Restaurant Sant Pau, per tenir ceba caramelitzada Rafa Delgado de l'Alkimia, com pelar codonys Eneko Atxa de Azurmendi, com fer ous farcits Josep...

Premis Vinari_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 15 d'Octubre

Premis Vinari_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera fa un repàs d'alguns dels vins guanyadors dels Premis Vinari d'enguany.  

Truc crema catalana amb Ignasi Camps Deixa'm tastar
Dimecres, 15 d'Octubre

Truc crema catalana amb Ignasi Camps

TRUC DEL CUINER: Aprenem a fer una crema catalana de la mà del cuiner Ignasi Camps del restaurant Ca l'Ignasi d'Osona.  

Cavatast (Brindis) Deixa'm tastar
Dimecres, 08 d'Octubre

Cavatast (Brindis)

  BRINDIS: El Jaume Folguera ens fa un repàs d'alguns dels vins presents al Cavatast celebrat recentment.  

Podem menjar molta carn? Deixa'm tastar
Dimecres, 08 d'Octubre

Podem menjar molta carn?

  SALUT A TAULA: La Mariona Rabasa ens parla dels pros i contres a l'hora de consumir carn.  

Truc risotto amb Mirko Carturan Deixa'm tastar
Dimecres, 08 d'Octubre

Truc risotto amb Mirko Carturan

  TRUC DEL CUINER: El cuiner Mirko Carturan de Caldes de Montbui ens dóna tots els trucs per aprendre a fer un bon risotto.  

Diet for a green Planet Deixa'm tastar
Dimecres, 01 d'Octubre

Diet for a green Planet

SALUT A TAULA: La Mariona Rabasa ens parla d'una iniciativa pionera a tot Catalunya relacionada amb els menús escolars ecològics.

Taco de ploma ibèrica (Niño Viejo) Deixa'm tastar
Dimecres, 01 d'Octubre

Taco de ploma ibèrica (Niño Viejo)

RECEPTA: ens traslladem a la taqueria Niño Viejo d'Albert Adrià on ens preparen un taco de pluma ibèrica amb tomatillo, llima i coriandre. I descobrim alguns aspectes de la cultura mexicana.  

Les Cabretes_Deixa'm tastar Deixa'm tastar
Dijous, 25 de Setembre

Les Cabretes_Deixa'm tastar

ACTUALITAT: Parlem del projecte Les Cabretes d'en Marc Muntanya, un jove pastor de Riudaura.  

 Llongonissa de Vic Deixa'm tastar
Dijous, 18 de Setembre

Llongonissa de Vic

ACTUALITAT: Recuperem el cas de la llonganissa de Vic aquesta vegada per explicar la compra de Casa Sendra per part de l'empresa d'Embotits Can Duran.

Alambre (Tres porquets) Deixa'm tastar
Dijous, 18 de Setembre

Alambre (Tres porquets)

LA RECEPTA: Ens traslladem a l'enotaberna Els Tres Porquets on ens prepararan un plat que fan des de que van obrir, des dels seus inicis.

Algues amb Diego Laso Deixa'm tastar
Dijous, 18 de Setembre

Algues amb Diego Laso

PLAT DEL DIA: Entrevistem el cuiner Diego Laso, expert en algues, per parlar d'aquest producte cada vegada més present a les cartes dels restaurants.

Concurs Vinya Celler Masia Deixa'm tastar
Dijous, 18 de Setembre

Concurs Vinya Celler Masia

EL BRINDIS: El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del concurs de vins Vinya-celler-masia

Deixa'm tastar: Llangonissa de Vic. Enotaberna Els Tres Porquets Deixa'm tastar
Dijous, 18 de Setembre

Deixa'm tastar: Llangonissa de Vic. Enotaberna Els Tres Porquets

ACTUALITAT: Recuperem el cas de la llonganissa de Vic aquesta vegada per explicar la compra de Casa Sendra per part de l'empresa d'Embotits Can Duran. PLAT DEL DIA: Entrevistem el cuiner Diego Laso, expert en algues, per parlar d'aquest...

Blanc i negre de botifarres de Cabrils Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Setembre

Blanc i negre de botifarres de Cabrils

ACTUALITAT: Parlem del plat "blanc i negre de botifarres" de Cabrils en el marc de la II Ruta Gastronòmica del municipi.  

Brindis Freixenet Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Setembre

Brindis Freixenet

BRINDIS: el Jaume ens parla de les novetats de Freixenet amb Josep Buján, director tècnic de l'empresa. .  

Ceviche (Ceviche 103) Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Setembre

Ceviche (Ceviche 103)

RECEPTA: ens hem traslladat al Ceviche 103 on ens han preparat el plat emblema del restaurant, un ceviche.  

Van Van, mercat gastronòmada Deixa'm tastar
Dimecres, 10 de Setembre

Van Van, mercat gastronòmada

PLAT DEL DIA: Parlem del concepte Street Food i del Mercat Gastronòmada Van Van amb en Xavier Boneta, un dels organitzadors.    

Menús de Guerra_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Juliol

Menús de Guerra_Deixa'm Tastar

Parlem de l'exposició "Menús de Guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència" del Museu d'Història de Catalunya.

Tempura d'anemones de mar_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Juliol

Tempura d'anemones de mar_Deixa'm Tastar

Per fer la recepta ens vam traslladar a la Bodega 1900 d'Albert Adrià on ens van preparar una tapa d'anemones de mar en tempura. Les anemones són uns pòlips de colors variats i vius, amb nombrosos tentacles disposats al voltant de la boca, que...

varietats de vi_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 02 de Juliol

varietats de vi_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla de varietats de vi que podem trobar si viatgen per la Península.. i més enllà!

Veure més episodis