Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

cadenaser.com

RSS feed

Pàgina 9
Saltejat de verdures amb gambes_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 18 de Juny

Saltejat de verdures amb gambes_Deixa'm Tastar

RECEPTA: Ens traslladem a la cuina del restaurant El Pla de la Roca del Vallès on el seu cuiner, en Frank Scheidegger ens prepara un saltejat de verdures amb gambes.  

Vins DO Penedès_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 11 de Juny

Vins DO Penedès_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El Jaume Folguera ens parla d'alguns dels vins que ha presentat recentment la DO Penedès.

callos de mar_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Juny

callos de mar_Deixa'm Tastar

RECEPTA: Ens traslladem al restaurant Palosanto de Barcelona on ens elaboren un plat tradicional amb tripa de bacallà.  

elBullifoundation_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Juny

elBullifoundation_Deixa'm Tastar

Parlem de la presentació "elBullifoundation. Exposició pública. Un projecte per compartir" del Palau Robert de Barcelona.

Anguila_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Divendres, 30 de Maig

Anguila_Deixa'm Tastar

Parlem de l'alliberament d'anguiles que s'ha fet recentment a les aigües de l'Ebre.

Musclos a la grega_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 de Maig

Musclos a la grega_Deixa'm Tastar

RECEPTA: Ens traslladem al restaurant Lo de Flor de Barcelona on ens han Musclos a la grega Ingredients Musclos Tomates cherry Formatge italià Salva Cremasco (molt similar al feta però fon millor) 1 pessic d’orenga 1...

Ruta 1714 a Cardona_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 de Maig

Ruta 1714 a Cardona_Deixa'm Tastar

ACTUALITAT: Parlem de la Ruta 1714 en el marc de la iniciativa Sabors de 1714 que se celebra a Cardona en motiu del Tricentenari.  

Vi per Vida_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dimecres, 21 de Maig

Vi per Vida_Deixa'm Tastar

BRINDIS: El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla de "Vi per Vida", la iniciativa per investigar sobre metàstasi".    

Gaspatxo de préssec amb gambes_Deixa'm Tastar Deixa'm tastar
Dijous, 15 de Maig

Gaspatxo de préssec amb gambes_Deixa'm Tastar

RECEPTA: Gaspatxo de préssec amb gambes que elabora el Restaurant els Brancs de l’Hotel Vistabella de Roses a l’Empordà. Gaspatxo de préssec amb gambes Roial de taronja (que és una mena de flam que porta ou i taronja)...

Deixa'm Tastar 30.04.14 Deixa'm tastar
Dimecres, 30 d'Abril

Deixa'm Tastar 30.04.14

ACTUALITAT: Parlem del proper curs gastronòmic a Tokio organitzat per la gastrònoma Annette Abstoss, que es farà del 21 al 27 de juny. PLAT DEL DIA: Entrevistem al cuiner Quim Marquès per parlar del restaurant Suquet de l'Almirall de...

Sòl i concepte Deixa'm tastar
Dimecres, 30 d'Abril

Sòl i concepte "terroir"_Deixa'm Tastar

El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del sòl i del concepte "terroir". Pregunta: "Quin és un dels animals més importants per les característiques del sòl?" Premi: Subirat Parent Finca Valldosera @DOPenedès Teniu dues setmanes per...

Deixa'm Tastar 23.04.14 Deixa'm tastar
Dijous, 24 d'Abril

Deixa'm Tastar 23.04.14

ACTUALITAT: Parlem de les I Jornades Gastronòmiques del Xai de Collserola impulsades pel col·lectiu Cuina Vallès. PLAT DEL DIA: Parlem amb Lourdes Boix, historiadora i directora del Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala, sobre la importància...

Jornades del Xai de Collserola Deixa'm tastar
Dimecres, 23 d'Abril

Jornades del Xai de Collserola

Del 26 d'abril al 4 de maig el col·leciu Cuina Vallès organtiza als seus restaurants les jornades del Xai de Collserol. Descobreix tots els seus secrets al Deixa'm Tastar.

Patates amb rap i rossejat de fiudeus (L'Antiga) Deixa'm tastar
Dimecres, 23 d'Abril

Patates amb rap i rossejat de fiudeus (L'Antiga)

Imagineu una barca plena de peixos.... uns pescadors tornant a port després de treballar i una petita cassola amb un foc pobre però suficient per cuinar... hi afegim patata, fumet i rap però a més a més a part ho acompanyat d’un rossejat de...