Deixa'm Tastar 23.04.14

Dijous, 24 d'Abril de 2014

ACTUALITAT: Parlem de les I Jornades Gastronòmiques del Xai de Collserola impulsades pel col·lectiu Cuina Vallès.

PLAT DEL DIA: Parlem amb Lourdes Boix, historiadora i directora del Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala, sobre la importància de la sal, la salaó i l'anxova.

RECEPTA: Ens traslladem a la cuina del restaurant L'Antiga de Calafell on ens preparen un plat molt típic i tradicional dels pescadors.

BRINDIS: El Jaume Folguera ens porta un recull de vins que tenen alguna relació amb la Diada de Sant Jordi.

GASTROAGENDA: Repassem les activitats gastronòmiques dels propers dies i recomanem un llibre.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/79829

RSS feed