Gaspatxo de préssec amb gambes_Deixa'm Tastar

Dijous, 15 de Maig de 2014

RECEPTA:

Gaspatxo de préssec amb gambes que elabora el Restaurant els Brancs de l’Hotel Vistabella de Roses a l’Empordà.

Gaspatxo de préssec amb gambes

Roial de taronja (que és una mena de flam que porta ou i taronja)

Gambes de roses en ceviche (per fer el ceviche: llimona, llima, gingebre i cilantre)

Pel Gaspatxo

Préssec

Tomata

Api

All

Ametlles

aigua

Vinagre de poma

Oli

Sal

Pebrot verd

Cibulet (cebolleta)

Elaboració:

Pas 1 el gaspatxo

En primer lloc posem el suc de préssec en el got, després mitja  tomata, l’apit, l’all, les ametlles (si potser Marcona millor) acabem d’afegir la resta d’ingredients i triturem. Ara és moment de passar-ho per un colador fi.

Pas 2.

La Roial de Taronja

Per 250 gr de suc de taronja corresponen 2 ous que senzillament barrejarem amb un turmix i cuinarem al forn al bany maria amb el forn a 100graus. Important el plat on hem posat la barreja de taronja i ou el tapem bé amb un paper film per evitar que li caigui el vapor de l’aigua i en 18 o 20’ ja l’haurem enllestit

Pas 3

Gambes de roses en ceviche

Fregim les potes de davant i darrera de les gambes en farina i oli de gira-sol. La gamba s’ha de fregir poc a poc perquè deixi anar l’aigua que tenen dins.

Ara és moment per amb les gambes ja pelades fer una cocció en fred amb la llimona, la llima, el gingebre i el cilantre una estona sense excedir-nos (aquesta barreja també es coneguda com a llet de tigre). Assenyalar que per aquesta recepta el producte ha de ser fresc ja que el ceviche no quedaria bé amb les gambes congelades.

Emplatar de la següent manera:

Primer posem damunt la roial i em molta cura uns trossets de préssec de manera que no es trenqui. Seguidament hi col·loquem les gambes que hem fet en ceviche i és moment per incorporar les potes cruixents de les gambes. Ja ho tenim¡¡¡ El gaspatxo és recomanable servir-lo a part en una gerra molt freda

 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/81086

RSS feed