La història del cuiner que va perdre el gust i l'olfacte

Diumenge, 15 de Novembre de 2020

Convidem al restaurant caníbal Josean Alija, cuiner i xef del restaurant Nerua, a Bilbao. L'any 2000, quan la seva cuina començava a cobrar forma, un accident de moto el va deixar en coma 21 dies. Finalment, es va despertar, però no tenia gust ni olfacte, les eines imprescindibles de qualsevol cuiner. Josean Alija ens explica la seva emocionant història, com va tornar a aprendre a degustar, a reconèixer els sabors i les aromes. El periodista Jordi Luque ens descobreix la història tricentenària de la família que fa pasta a Caldes de Montbui, Sanmartí. El so de Salvador Garcia-Arbós és el soroll de l'aigua sortint d'una aixeta. La sommelier Clara Antúnez ens proposa fer un recorregut a través de quatre vins de qualitat que podem trobar al supermercat. El crític gastronòmic Philippe Regol s'atreveix a tastar salmó fumat bio, marca Royal, al "Nyap o top?", de Gerard Jubany. Acabem amb una escena de la sèrie de Paolo Sorrentino, "The young pope".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed