"El fetge és un dipòsit de greix per fer l'emigració" - 28/11/15
Dissabte, 28 de Novembre de 2015
El xef Edu Azuaza ens ha acompanyat per parlar d'un producte gurmet: el foie. Amb ell i en Pere Tapias hem parlat de l'evolució d'aquest producte, molt utilitzat en ocasions especials, i dels diferents usos que té a la cuina.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
		 Veure més episodis del programa Tàpias variades
Veure més episodis del programa Tàpias variades
		
		 http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/tapias-variades/fitxa-programa/seccio/1358/3065
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/tapias-variades/fitxa-programa/seccio/1358/3065
		
 
 Cuina
 Cuina Reproduir
 Reproduir Reproduir episodi
Reproduir episodi RSS feed
RSS feed