Osona, país de botifarres i herbes aromàtiques

Dimarts, 06 de Desembre de 2022

A "La fonda" parlem amb en Marc Muntanya, un pastor de cabres que toca l'acordió. Anem de restaurants amb l'Òscar Gómez, que ens descobreix el restaurant Deliri de Barcelona, seguim amb una ruta formatgera cap a Sant Sadurní d'Anoia, on la Mar Rufat ens fa un tast radiofònic dels seus formatges de Camins del Nord, l'Alfredo Verdegay ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil, i el plat fort del dia, anem cap Osona, on la Núria May ens explica com s'ho fa per defensar el patrimoni gastronòmic osonenc a partir de la pagesia i l'artesania alimentària. Aprendrem d'herbes aromàtiques i plantes amb en Toni Juclà, de Sambucus, de botifarres amb en Xevi Codina de Taradell, i de cuina amb en Jordi Coromina de l'Horta de Tavertet.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed