Osona, pagesos, forners i formatges

Dijous, 08 de Desembre de 2022

Parlem amb Michel Baylocq, un cuiner que va descobrir les virtuts màgiques de l'avet, anem de restaurants amb l'Òscar Gómez, que ens descobreix el restaurant A la Par de Barcelona, seguim amb una ruta formatgera cap al Ripollès, on la Lara Caballero ens parla de la Fundació Map i la formatgeria Muu Bee. Dalmaci Clofent, el president de la IGP Calçot de Valls, ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil, en Jordi Esteve del Celler Rim de Rabós ens posa un vi per a aquestes festes, i el plat fort del dia, anem cap Osona a Mas Corcó, on en Manel Macià, l'Ivan Hernandez, la Debby Parris i la Montse Niubó ens expliquen com cultiven els cereals i en fan un pa extraordinari. Tombem cap a l'Esquirol per tastar els formatges d'en Roger Riudavets i acabem a Vic, al Restaurant Devici, on Èric Soldevila i Xevi López ens cuinaran amb pa i formatge.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed