La cuina dels bolets de cultiu

Divendres, 04 d'Agost de 2023

El cultiu del bolet és la tècnica de domesticació dels micelis i en parlem amb el biòleg i propietari de Bolet ben fet, Carles Diaz, i el cuiner Carlos Sánchez. Al "Pica-pica" podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, Pati Torres; el pastisser Jordi Farrés passa pel "Bocatto di cardinale"; també posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara unes guatlles farcides, i cuinem un formatge de La Xiquella. Acabem amb la cuina dolça de l'Ester Roelas i un tast poètic d'en Jordi Esteve, del Celler Rim des de l'Olivar d'en Jan.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed