L'academicisme culinari del Racó d'en Binu

Dimecres, 09 d'Agost de 2023

En Francesc Fortí i la Francina Surinyach fa més de 50 anys que resisteixen al Racó d'en Binu, a Argentona, un restaurant que va tenir dues estrelles Michelin i on avui dia encara es pot gaudir d'una cuina acadèmica d'Escoffier. Una cuina que no s'hauria de perdre mai i un "savoir faire" d'un cuiner que encara s'ho passa bé cuinant. Al "Pica-pica", podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, l'Àngels Puntàs; la maître i sommelier Victoria Maccarone, d'Alapar, passa pel "Bocatto di cardinale"; també posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara una romescada de rap, i cuinem un formatge de La Balda. Acabem amb la cuina dolça de l'Ester Roelas i un tast poètic d'en Jordi Esteve, del Celler Rim, des de l'olivar d'en Jan.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed