Recuperar la tradició de la pagesia berguedana

Dijous, 24 d'Agost de 2023

La Maria Costa és una pagesa poc convencional. El blat de moro escairat no és un cultiu altament rendible, com tampoc ho són l'espelta o altres cereals que cultiva. Però és el que ha vist a casa des que era petita i no vol que es perdin aquests productes. I a més a més, els hi dona valor transformant-los en pastes sense gluten. Al "Pica-pica" podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, la Cristina Jolonch; el xef de Llançà Lluís Fernández, d'Els Pescadors, passa pel "Bocatto di cardinale"; també posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta en l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara unes albergínies farcides, i cuinem un formatge de Caterí. Acabem amb la cuina dolça de l'Ester Roelas i un tast poètic d'en Jordi Esteve del celler Rim des de l'olivar d'en Jan.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed