Això és ciencia i cuina!
Dimecres, 06 de Desembre de 2023
Aquesta frase porta la patent de Heinz Wuth, un cuiner xilè, descendent d'alemanys. A més de ser cuiner, és un apassionat motivador i investigador gastronòmic, que busca visualitzar el rol dels que es dediquen a la cuina com a professionals cultes i estudiosos, tenint com a base la gastronomia científica. Avui dia, també és un reconegut rostre culinari a les xarxes socials, pel seu entretingut i valuós contingut educatiu, fet que li ha comportat tenir-hi més de 4 milions de seguidors. Òscar Gómez ens posa un nou restaurant a la "Guia Virginias", Daniele Rossi, de Slow Food, passa pel Bocatto di Cardinale i l'Imma Puigcorbé ens etziba un dels seus tuits pagesos.
 
 Cuina
 Cuina Reproduir
 Reproduir Reproduir episodi
Reproduir episodi Veure més episodis del programa La fonda
Veure més episodis del programa La fonda RSS feed
RSS feed