Què ens espera gastronòmicament aquest 2024?

Dilluns, 01 de Gener de 2024

Comencem l'any amb esperances renovades esperant que la gastronomia i la pagesia vagin de la mà. Per això, hem buscat per tot el territori català diverses persones que ens facin les seves previsions. Enric Ferrer ens parla del gall del Penedès, Marc Casabosch ens parla del futur, les pluges i la natura, el xef català Òscar Bosch ens explica com ens veuen els brasilers des del seu restaurant Tanit de Sao Paulo, Sergio Codonyer ens porta un trosset de xocolata en forma de projecte humanitari, el pagès i president de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol, ens parla del futur dels arbres fruiters, i acabem a l'Uruguai, en un futur restaurant de cuina catalana i mediterrània fruit de l'amor... I Òscar Gómez ens posa un nou restaurant a la "Guia Virginias".

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed