Llenties i cigrons amb origen català

Dijous, 14 d'Agost de 2025

Anem fins a Sant Pere Sallavinera per conèixer la història d'en Joan Prat i la Fàtima Brunet. En Joan fa de pagès des del 1996. De mica en mica, va anar canviant la seva pagesia convencional cap a l'ecològica i va convertir els problemes en oportunitats. Què es pot fer en una terra de secà més enllà de cereals? Doncs cereals, però de varietats que donin més valor, com ara blat antic per fer pa. I també llenties i cigrons. Un temps més tard, la Fàtima, que treballava en telecomunicacions, va canviar el rumb de la seva vida per embrancar-se amb en Joan i van muntar un molí de farines i una màquina de pelar llegums. Finalment, fa pocs mesos que tanquen el cercle amb una granja de porcs en extensiu per tenir matèria per als seus camps. Tancar el cercle, ser feliç amb la vida.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed